Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Luistervoer 30 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Over een bewust en gelukkig leven schrijven we bij Bedrock maar al te graag. Maar omdat we soms nét iets meer de diepte in willen op een bepaald gebied, maken we de podcastserie ‘Bedrock Talks’. In deze podcast gaan we in gesprek met experts op het gebied van bewust, gelukkig en duurzaam leven. Deze keer hebben Lisanne en Rosa een bijzonder gesprek met wetenschapper en modern astrologe Priscilla, oftewel: Maannomade, over astrologie.

Je kent Maannomade misschien van haar artikelen en wekelijkse astrologie-updates op Bedrock. In de nieuwe aflevering van Bedrock Talks gaan Lisanne en Rosa met haar in gesprek over de werking van de sterren.

Podcast over astrologie

Wij zijn geïntrigeerd door astrologie en de werking van de sterren op hoe wij ons voelen. Het valt misschien niet wetenschappelijk te bewijzen, toch blijken sommigen dingen écht zo te zijn. Zoals de invloed van de maan.

De maan heeft invloed op de getijen, dus ook op ons. Wij bestaan immers voor 70 procent uit water. Maar hoe werkt dat dan? En wat kunnen we daar allemaal van merken?

Naast de maan hebben ook de zon en de andere planeten invloed op hoe jij je kan voelen. Zo heeft de zon invloed op wie je bent en je ego, gaat de planeet Mercurius over de manier waarop je communiceert en heeft Venus invloed op de liefde.

Ook interessant: Lijk jij totaal niet op je sterrenbeeld? Kijk dan eens hiernaar

Niet-zweverig verhaal

En denk je nu: astrologie, daar heb ik helemaal niks mee! Hold on a sec, want deze podcast is alles behalve zweverig. Astrologie is meer dan de wekelijkse horoscoop die je leest in je favoriete tijdschrift.

Sterker nog: hoe je astrologie kan gebruiken in je leven lijkt totaal niet op de horoscopen die je vaak leest. Hoe dat komt? Ze kijken alleen naar jouw zonneteken, terwijl alle planeten invloed hebben op jouw mood en energie.

Birth chart

In deze aflevering hebben we het over onze geboortekaart, oftewel de birth chart. Om astrologie in te zetten, wil je begrijpen hoe je deze kunt lezen en wat je ermee kunt doen.

Via deze website kun je jouw birth chart uitrekenen (je hebt alleen je geboorteplaats, -datum en exacte geboortetijdstip nodig). Haal deze er alvast bij en luister mee naar Maannomade!

Luister Bedrock Talks over astrologie

De nieuwe aflevering van Bedrock Talks luister je nu op Spotify en iTunes. Vond je het een interessante aflevering? Laat dan vooral een review achter! We zijn super benieuwd wat je ervan vindt en ervan hebt opgestoken.

Nog meer podcasts luisteren?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️