Rosa Bertram
Rosa Bertram Luistervoer 1 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Bedrock Talks: over (vrije) liefde, monogamie, seks en méér met seksuologe Nynke Nijman

Over een bewust en gelukkig leven schrijven we bij Bedrock maar al te graag. Maar omdat we soms nét iets meer de diepte in willen, kan je vanaf nu ook luisteren naar Bedrock. Namelijk in onze gloednieuwe podcastserie ‘Bedrock Talks’. Dit keer bespreken we een onderwerp waar we rode oortjes van krijgen, namelijk de vrije liefde.

In deze podcast interviewen we relatietherapeut en seksuologe Nynke Nijman over alles wat te maken heeft met moderne en ouderwetse liefde, relaties en seks. Maak je borst maar nat!

Bedrock Talks over vrije liefde

We groeien op met een zoetsappig beeld van het liefde- en seksleven. Maar wat Hollywood en Walt Disney ons voorschotelen is niet bepaald een weerspiegeling van de werkelijkheid. Daarom zijn Lisanne en Rosa in deze vierde aflevering weer razend benieuwd en vragen de Nynke het hemd van het lijf.

Zijn open relaties helemaal iets van nu? Is vreemdgaan dan toch wel oké? Is het huwelijk en romantische liefde inmiddels niet hartstikke achterhaald? En wat is de invloed van seks op je relatie nu eigenlijk echt?

Lees ook: Luister nú naar de gloednieuwe podcastserie over een bewust leven: Bedrock Talks

Ook de gemiddelde eisenlijst van een gemiddelde millennial gaat niet ongemerkt voorbij. Want, met zo’n ellenlange lijst vinden de ware misschien wel nooit. Bestaat die ware liefde eigenlijk überhaupt?

Relatietherapeut en seksuoloog Nynke Nijman

We stellen de wijze en ervaren Nynke Nijman vragen waar je het antwoord zeker op wilt weten én gelukkig ook krijgt. Ze schrijft onder haar alias Ilvy op haar gelijknamige blog over seksualiteit, intimiteit en relaties. Daarnaast is Drs. Nijman psycholoog, seksuoloog, relatietherapeut, moeder én is ze gelukkig getrouwd.

Kortom: een expert waar we maar al te graag naar luisteren. Luister je mee?

Luister de podcast over vrije liefde

Luister naar Bedrock’s Lisanne en Rosa die in gesprek zijn met Nynke Nijman over vrije liefde. De nieuwe aflevering van Bedrock Talks kan je nú luisteren op Spotify en Apple podcast. We zijn mega benieuwd wat jullie ervan vinden, dus laat vooral een review achter!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️