Rosa Bertram
Rosa Bertram Luistervoer 1 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Luister nú naar de gloednieuwe podcastserie over een bewust leven: Bedrock Talks

Over een bewust en gelukkig leven schrijven we bij Bedrock maar al te graag. Maar vanaf nu kletsen we er ook op los in de nieuwe podcastserie ‘Bedrock Talks’. Want een bewust en duurzaam leven en de meest gelukkige versie van jezelf én voor de wereld om je heen worden, dat willen we allemaal wel. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

In onze nieuwe podcast ‘Bedrock Talks’ gaan we op zoek naar de juiste mensen die ons meer kunnen vertellen en geven we graag het woord aan de echte experts. De eerste aflevering kan je nú luisteren op Spotify en iTunes en Apple Podcasts!

Bedrock Talks: een podcast die je verder helpt

Hoe worden we het gelukkigst? Wat doet mediteren met me? Hoe leef ik gezond? En hoe kan ik mijn ecologische voetafdruk het beste verkleinen? Het voelt alsof er zoveel dingen zijn die je moet doen. Maar hoe doe je die? En is dat überhaupt haalbaar? Wij doen in elk geval ons best, maar wij weten het ook niet altijd.

Bedrock’s Lisanne en Rosa zijn razend nieuwsgierig en interviewen in de nieuwe podcastserie Bedrock Talks allerlei experts die het antwoord wél weten.

Over de quarterlifecrisis en de zoektocht naar geluk

In de allereerste aflevering spreken we met gelukspsycholoog Josje Smeets over de quarterlifecrisis en gelukkig worden. Want hebben we het vandaag de dag niet mega druk? Druk zijn lijkt het nieuwe ‘het gaat goed’ te zijn. Je moet van alles van jezelf en wilt dit allemaal morgen – of beter nog, vandaag.

Maar is die druk die we onszelf opleggen wel gezond? En hoe gaan we hiermee om? We vragen Josje het hemd van het gelukkige lijf en ontfutselen tips en tricks om om te gaan met je millenial struggles.

Spoiler: ze vertelt waar geluk allemaal mee samenhangt en wat je vooral wel en níét wilt doen. Luister je mee?

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️