Over Bedrock

Bedrock is het online magazine voor een bewuste en gezonde levensstijl. Onze pijlers zijn simpel: MIND, BODY en BETTER WORLD. Op Bedrock vind je dagelijks informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. En wij laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Meld je ook aan voor onze Bedrock Weekly: de nieuwsbrief die je verder helpt

Tips, tricks en how to’s voor een bewuste jij

Daarnaast biedt Bedrock tools in de vorm van praktische tips, tricks en how to’s. Zo helpt Bedrock je niet alleen bewust te worden over zaken als gezondheid, meditatie en welzijn, maar ook om in actie te komen. Bedrock is voor iedereen die gelooft dat je als mens nooit af bent, maar altijd in beweging en ontwikkeling. Perfectie bestaat niet, en dat is ok. Maar de beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is.

Moment voor jezelf nodig? Doe één van onze Bedrock-meditaties

Contact met Bedrock

Heb je persberichten, vragen, feedback, verbeterpunten of ideeën die je graag met de redactie deelt? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Adres

Mediahuis
T.a.v. Bedrock
Basisweg 30
1043 AP Amsterdam

De redactie

Over een bewust en gelukkig leven schrijven we bij Bedrock maar al te graag. Wil je weten wie er allemaal aan Bedrock meewerken? Dat vind je in ons colofon.

Over de uitgever

Bedrock.nl is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander); digitale merken zoals Upcoming, Dumpert en Gaspedaal.

Daarnaast heeft Mediahuis merken en titels die zich richten op entertainment of e-commerce en bezit Mediahuis een indirect belang in puzzeluitgever Keesing. De missie van Mediahuis is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over Mediahuis ga naar www.mediahuis.nl

Bedrock – Het Boek

Bedrock – Het Boek is een prachtige gids voor alle nieuwsgierigen die bewuster en gezonder in het leven willen staan. Het boek gaat in op verschillende levensvragen. Hoe gaan we om met de dagelijkse stroom prikkels? Hoe beïnvloeden vriendschappen en liefdesrelaties ons? Hoe kunnen we écht gezond leven? Hoe kom je toe aan jezelf? En hoe zorg je ook voor de wereld om je heen als je eigen agenda uitpuilt? Je vindt het boek bij de betere boekhandel en natuurlijk online.

Affiliate links

In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links. Het zijn links naar producten die we aanraden op het gebied van duurzaamheid, persoonlijke groei, levensstijl, etc.

Als er een affiliate link in een artikel staat, betekent dit dat je als lezer via deze link iets koopt op de betreffende website, Bedrock een percentage van het aankoopbedrag krijgt.

Pushnotificaties

Heb je je opgegeven voor pushnotificaties van Bedrock en wil je die uitzetten? Dat doe je als volgt:

Pushnotificaties uitzetten op je computer

Klik rechtsboven op de drie puntjes. Kies vervolgens uit het menuutje voor ‘Instellingen/Settings’. Scroll naar beneden en klik op ‘Geavanceerd/Advanced’. Onder het kopje ‘Privacy en beveiliging/Privacy and Security’ kun je nu kiezen voor ‘Instellingen voor content/Content settings’. Kies vervolgens voor ‘Meldingen/Notifications’. Nu krijg je een lijst met alle websites te zien die notificaties mogen sturen. Je kunt op de drie puntjes naast een titel drukken om de website te verwijderen. In dit scherm kun je ook websites toevoegen, die je eerder hebt geblokkeerd.

Pushnotificaties uitzetten op je mobiel

Open je Chrome app, en druk op de drie puntjes rechtsboven. Kies vervolgens voor ‘Instellingen/Settings’. Klik daarna op ‘Site instellingen/Site settings’. Scroll naar beneden en druk op ‘Meldingen/Notifications’. Door op een website te drukken kun je nu de toestemming die je eerder hebt gegeven, wissen.