Over BEDROCK

Bedrock

BEDROCK is het online magazine voor een bewuste en gezonde levensstijl. Onze pijlers zijn simpel: MIND, BODY en BETTER WORLD. Op BEDROCK vind je dagelijks informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. En wij laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Tips, tricks en how to’s voor een bewuste jij

Daarnaast biedt BEDROCK tools in de vorm van praktische tips, tricks en how to’s. Zo helpt BEDROCK je niet alleen bewust te worden over zaken als gezondheid, meditatie en welzijn, maar ook om in actie te komen. BEDROCK is voor iedereen die gelooft dat je als mens nooit af bent, maar altijd in beweging en ontwikkeling. Perfectie bestaat niet, en dat is ok. Maar de beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is.

Moment voor jezelf nodig? Doe één van onze Bedrock-meditaties

Bedrock – Het Boek

Bedrock – Het Boek is een prachtige gids voor alle nieuwsgierigen die bewuster en gezonder in het leven willen staan. Het boek gaat in op verschillende levensvragen. Hoe gaan we om met de dagelijkse stroom prikkels? Hoe beïnvloeden vriendschappen en liefdesrelaties ons? Hoe kunnen we écht gezond leven? Hoe kom je toe aan jezelf? En hoe zorg je ook voor de wereld om je heen als je eigen agenda uitpuilt? Je vindt het boek bij de betere boekhandel en natuurlijk online.

Contact met BEDROCK

Heb je persberichten, vragen, feedback, verbeterpunten of ideeën die je graag met de redactie deelt? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Wil je iets naar de Bedrock-redactie opsturen via de post? Let op: we zijn onlangs verhuisd van de Herengracht 498 naar de Baarsjesweg! Ons nieuwe adres is:

Wayne Parker Kent
t.a.v. Bedrock.nl
Baarsjesweg 198
1057 HR Amsterdam

Toe aan een nieuwsbrief die je écht verder helpt? Meld je aan voor de Bedrock Weekly: