Over BEDROCK

BEDROCK is het online magazine voor een bewuste en gezonde levensstijl. Onze pijlers zijn simpel: PSYCHE, WELZIJN, BETERE WERELD, REIZEN en ASTROLOGIE. Op BEDROCK vind je dagelijks informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. En wij laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Meld je ook aan voor onze BEDROCK Weekly: de nieuwsbrief die je verder helpt

Tips, tricks en how to’s voor een bewuste jij

Daarnaast biedt BEDROCK tools in de vorm van praktische tips, tricks en how to’s. Zo helpt BEDROCK je niet alleen bewust te worden over zaken als gezondheid, meditatie en welzijn, maar ook om in actie te komen. BEDROCK is voor iedereen die gelooft dat je als mens nooit af bent, maar altijd in beweging en ontwikkeling. Perfectie bestaat niet, en dat is ok. Maar de beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is.

Moment voor jezelf nodig? Doe één van onze Bedrock-meditaties

Voor persinformatie en algemene vragen

Heb je persberichten, vragen, feedback, verbeterpunten of ideeën die je graag met de redactie deelt? Mail naar [email protected]

De redactie

Over een bewust en gelukkig leven schrijven we bij BEDROCK maar al te graag. Wil je weten wie er allemaal aan BEDROCK meewerken? Dat vind je in ons colofon. Je kunt ons bereiken op [email protected]. Wil je iets opsturen? Dat kan uiteraard ook. Vinden we leuk. Onze adresgegevens vind je hieronder.

BEDROCK is een uitgave van

Mediahuis Nederland B.V.
Postadres: Postbus 376, 1000 EB Amsterdam
Bezoekadres: Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
Telefoon Sales: 088 824 0234
ING 66.78.39.518
KvK 34283848
btw NL 8185.08.760.B.01

Over de uitgever

BEDROCK is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, Metro, Autovisie, J/M Ouders, Famme, WANT, Culy, Manners en NSMBL en regionale dagbladen zoals het Noordhollands Dagblad en de Leeuwarder Courant.

Vacatures

Wil je bij ons stage komen lopen? Vanaf september 2023 hebben we weer plek. Wil je een open sollicitatie doen voor een freelance redacteursfunctie? Mail dan naar [email protected]

Adverteren

Hier vind je alle info over adverteren op BEDROCK.

BEDROCK – Het Boek

BEDROCK – Het Boek is een prachtige gids voor alle nieuwsgierigen die bewuster en gezonder in het leven willen staan. Het boek gaat in op verschillende levensvragen. Hoe gaan we om met de dagelijkse stroom prikkels? Hoe beïnvloeden vriendschappen en liefdesrelaties ons? Hoe kunnen we écht gezond leven? Hoe kom je toe aan jezelf? En hoe zorg je ook voor de wereld om je heen als je eigen agenda uitpuilt? Je vindt het boek bij de betere boekhandel en natuurlijk online.

Affiliate links

In sommige artikelen maken we gebruik van affiliate links. Het zijn links naar producten die we aanraden op het gebied van duurzaamheid, persoonlijke groei, levensstijl, etc.

Als er een affiliate link in een artikel staat, betekent dit dat je als lezer via deze link iets koopt op de betreffende website, BEDROCK een percentage van het aankoopbedrag krijgt.