Josephine Kay
Josephine Kay Featured 12 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Bedrock – Het Boek ligt in de winkels!

Vol trots kondigen we aan dat Bedrock – Het Boek vanaf vandaag in de winkels ligt! Het boek is beschikbaar online en bij de betere boekhandel. Het boek gaat in op verschillende levensvragen. Hoe gaan we om met de dagelijkse stroom prikkels? Hoe beïnvloeden vriendschappen en liefdesrelaties ons? Hoe kunnen we écht gezond leven? Hoe kom je toe aan jezelf? En hoe zorg je ook voor de wereld om je heen als je eigen agenda uitpuilt?

Samen met Bedrock-hoofdredacteur Josephine Kay verzamelde Nina Pierson wijze woorden, ervaringen en worstelingen van gerenommeerde wetenschappers, psychologen en ervaringsdeskundigen, waaronder Alain de Botton, Jan Geurtz en Eckhart Tolle.

Dit rijkgeïllustreerde boek geeft je middels grappige columns, interessante weetjes en artikelen van experts alle bouwstenen die je nodig hebt, zodat je vol zelfvertrouwen keuzes kunt maken.

‘Wat we sinds de oprichting van Bedrock hebben gemerkt, is dat er behoorlijk veel informatie te vinden is over tal van verschillende onderwerpen. Van gezonde voeding tot mindfulness. En van de opwarming van de aarde tot het hebben van een langdurige liefdesrelatie. Hoe zie je tegenwoordig door de bomen het bos nog? Voor ons genoeg aanleiding om het voor onze lezers inzichtelijk te maken door het kaf van het koren te scheiden. Wat zeggen de grote denkers van dit moment, en zijn er belangrijke nieuwe inzichten?’ – Nina & Josephine

Op deze manier kun je óók offline genieten van Bedrock.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Bedrock – Het Boek ligt in de winkels!
Sluiten