Mind 31 jul 2018 Redactie

Dít aantal bedpartners wordt blijkbaar als te veel beschouwd

Blijkbaar is het nog steeds nodig om mensen te beoordelen op alles wat ze doen, want er is pas geleden een onderzoek verschenen waaruit naar voren kwam wat het ideale aantal bedpartners is voor mannen en voor vrouwen.

En dat niet alleen: er wordt ook gezegd welk aantal bedpartners absoluut niet door de beugel kan.

Wereldwijd werd er onderzoek gedaan naar het ideale aantal bedpartners

Het onderzoek werd uitgevoerd door SuperDrug Online Doctor en hierbij werden 2.000 mensen ondervraagd uit de Verenigde Staten en verschillende landen in Europa.

Eén van de uitkomsten is dat het ideale aantal bedpartners dat iemand gehad heeft rond de zeven ligt. De deelnemers aan het onderzoek werden tevens gevraagd welk aantal bedpartners ze te preuts vonden en wat ze teveel vonden. De uitkomsten zijn behoorlijk specifiek en verschillen ook nog eens per land.

Hoeveel seks heb je eigenlijk nodig?

Nederlanders zijn veeleisender dan de Fransen

Zo is het ideale aantal bedpartners in Frankrijk tien en in Nederland ‘maar’ zes. Meer dan dit aantal is dus eigenlijk al niet gewenst en als je in Nederland drie bedpartners hebt gehad of minder word je blijkbaar al als preuts en conservatief gezien. Helemaal prima dat dit onderzoek is uitgevoerd hoor, maar we zijn niet bepaald van plan iets te doen met de resultaten. You do you, boo.

bedpartners1

Dit artikel verscheen eerder op NSMBL.

Meer lezen over seks en intimiteit?

De beste Bedrock-artikelen ontvangen? Meld je aan voor de Bedrock Weekly!

Meer verhalen zoals deze? Let's keep in touch!

Het is tijd voor een nieuwsbrief die je verder brengt

Reageer op artikel:
Dít aantal bedpartners wordt blijkbaar als te veel beschouwd
Sluiten