Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 27 okt 2019
Leestijd: 7 minuten

Astro boost: alles wat je liever wél wilt weten over jouw sterrenbeeld

Astrologie is een ontzettend fijne tool om jezelf beter te leren kennen en te weten hoe je jouw talenten en sterkte punten kan inzetten. Maar na het lezen van de astro burn (alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld) willen we ook weleens leuke dingen lezen.

Daarom wat extra positieve kenmerken van jouw sterrenbeeld zodat je ook weet met welke punten je vooral wél moet laten werken!

Ram (Aries) – 20 maart – 19 april (soms tot 20 april)

Ram, jij durfal. Als eerste sterrenbeeld van de zodiac maak jij zeker je entree. Waar jij komt, maak je een entree met jouw enthousiasme en extroverte karakter. Zowel privé als in gesprekken ben je niet bang om jouw natuurlijke leiderschap te gebruiken om anderen aan te sturen waar nodig, zéker als het gaat om de nieuwe projecten of ideeën die jij graag start.

En voor die nieuwe projecten deins je echt niet terug, geen uitdaging is jouw te gek. Je gebruikt jouw passie als een onvermoeibare drive om risico’s te nemen of eventuele grenzen te ontdekken. Het enthousiasme en doorzettingsvermogen dat jij gebruikt voor de nieuwe projecten, neem je ook mee in je relaties. Als partner zal je alles doen voor je significant other!

Stier (Taurus) – 20 april – 20 mei

Stier, jij doorzetter. In vergelijking met Ram ben jij een slow starter maar zodra jij op gang komt, ga jij ervoor. Je weet dat jouw dromen en ambities werk en moeite kosten, maar bent niet bang om de enorme berg werk te verzetten. Zeker door jouw enorme drive, geduld en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat jij jezelf als een pitbull in het project bijt om deze op de lange termijn af te maken.

Lees ook: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Met deze eigenschappen ben je ook ontzettend loyaal naar anderen toe en zal je iedereen uit de brand helpen. Dit uit zich ook in je communicatie, want je zal jouw gedachten altijd delen en anders zijn ze wel van je gezicht af te lezen.

Tweelingen (Gemini) – 21 mei tot 20 juni

Tweelingen, jij nieuwsgierige. Waar jij komt, breng je luchtige en vrolijke energie met je mee. Door jouw nieuwsgierigheid en jouw goede communicatie knoop je makkelijk gesprekken aan, zowel met bekenden als onbekenden.

Je bent open minded voor nieuwe ideeën of gesprekken en zal niemand veroordelen. Dat maakt je een ontzettend fijne gesprekspartner. Door jouw behoefte aan variatie en kennis ben je ontzettend veelzijdig en een echte duizendpoot!

Ondanks dat je makkelijk vrienden maakt, ben je altijd ontzettend genereus aan je ware vrienden en zal je alles voor hen doen.

Kreeft (Cancer) – 21 juni tot 22 juli

Kreeft, jij gevoelige. Jij staat altijd in contact met je gevoelens waardoor je in staat bent om echt met jezelf in contact te komen. Maar dit doe je zonder je te laten verliezen in je gevoelens, want jij beheerst die tot in de puntjes.

Must read: Zo pas je astrologie toe in je dagelijks leven (volgens een moderne astroloog)

Hierdoor weet jij je te laten leiden door je intuïtie waardoor je altijd met spontane ideeën en plannen komt zonder dat je je te veel laat meeslepen. Voor alle dierbaren weet je altijd goed te zorgen en door je grote hart je zet zelfs hun belang voor jouw eigen belang. Oh, en het herinneren van namen en gezichten kan je perfect!

Leeuw (Leo) – 23 july tot 22 augustus

Leeuw, jij vrolijke. Met jouw vriendelijkheid en openheid ben je een open deur voor iedereen. What you see is what you get, want eerlijk zal je altijd zijn. Zeker met het hart op je tong spreek je je altijd uit voor datgene waar je voor staat.

Naast een eerlijke mening neem je ongeacht de situatie toch altijd positiviteit en warmte met je mee. En dat wordt, naast jouw loyaliteit ook ontzettend gewaardeerd. Het liefst vermaak je iedereen want als anderen blij en vrolijk zijn, word je daar stiekem zelf ook vrolijk van

Maagd (Virgo) – 23 augustus – 22 september

Maagd, jij go getter. Jij bent altijd voorbereidt en denkt altijd net een stapje vooruit. Je bent altijd gemotiveerd om tot het uiterste te gaan, zeker wat betreft het verkrijgen van kennis. Met jouw analytische vermogen en oog voor detail sta je altijd op scherp. En dat werkt fantastisch voor de plannen die je maakt maar ook de problemen die je altijd weet op te lossen.

Ondanks dat je heel goed alleen werkt, weten vrienden dat ze altijd bij je kunnen aankloppen voor hulp met het oplossen van problemen.

Weegschaal (Libra) – 23 september tot 22 oktober

Weegschaal, jij vriendelijke. Waar je ook komt, jij schept rust en vrede. Je bent eerlijk en oprecht, een goede tactische prater en hebt altijd oog voor anderen.

Vind je vast ook leuk: Astrologie in een modern jasje: een korte uitleg van Bedrock’s astroloog

Je ziet altijd de voor- en nadelen van situaties in en denken graag een paar nachtjes na voordat je een beslissing maakt. De altijd eerlijke en vriendelijke manier waarop jij met anderen omgaat is admirabel en hierdoor krijg je eigenlijk alles wel voor elkaar.

Schorpioen (Scorpio) – 23 oktober – 21 november

Schorpioen, jij krachtige. Ongeacht de situatie geef jij jezelf altijd voor 100 procent. Zowel op praktisch als op emotioneel vlak. Als filosoof van de sterrenbeelden ben je namelijk ook altijd op zoek naar de diepere betekenissen van situaties en emoties.

Zeker door je versterkte intuïtie kan deze reis niet altijd makkelijk zijn maar jij gaat geen enkele situatie uit de weg. Maar je weet altijd het beste van deze situaties te maken door juist op zoek te gaan naar nieuwe ervaringen. Want met jouw focus weet je altijd op je eigen pad te blijven. .

Boogschutter (Sagittarius) – 22 november tot 21 december

Boogschutter, jij optimist. Waar jij komt, neem je altijd je aanstekelijke enthousiasme en openheid met je mee. In combinatie met je grote hart en vrolijkheid weet je iedereen in te pakken.

Ook leuk: De energie van de maan: zo werk je ermee

En dat ondanks dat je altijd direct bent en niet bang bent om de waarheid te vertellen. Want door de behoefte aan onafhankelijkheid en vrijheid zal je altijd je eigen weg blijven volgen. De wereld is jouw speelveld en jouw runway, want je ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit.

Steenbok (Capricorn) – 22 december tot 19 januari

Steenbok, jij ambitieuze. Met jouw focus en harde werken kunnen bergen werk verzet worden. Jij bekijkt het leven van de serieuze kant, werkt hard om je doelen te bereiken en hebt ambitie genoeg. Met jouw eerlijkheid laat je je nooit leiden door emoties maar denk je altijd goed na voordat je een beslissing neemt die je daadwerkelijk verder helpt.

Je gelooft in altijd je best doen en maakt dromen werkelijkheid. En dat is echt niet alleen maar door werken. Want jij weet zelf balans te vinden in het harde werken door ook juist ontzettend veel plezier te maken met je vrienden!

Waterman (Aquarius) – 20 januari – 18 februari

Waterman, jij held. Je hebt een groot empathisch vermogen en wilt het liefst iedereen helpen. Zeker omdat je vind dat iedereen geaccepteerd moet worden, wil je graag iedereen een fijn gevoel geven.

Lees ook: Volgens psychologen kan je je EQ vergroten op deze 5 manieren

Als het aan jou ligt maak je zelf de wereld een beetje beter. Je doet het graag op je eigen rebelse manier en bent daarbij niet bang om je eigen weg te volgen. Maar door je onafhankelijkheid en intelligentie weet je van elke situatie iets te maken.

Vissen (Pisces) – 19 februari tot 20 maart

Vissen, jij sympathiekeling. Eigelijk ben je een jong lichaam met een oude ziel want jij weet hoe de wereld werkt. Met jouw sensitiviteit heb je altijd oog voor anderen en prik je door het schild van anderen. Jij ervaart niet alleen je eigen emoties maar ook de emoties van anderen en dat maakt je het beste luisterende oor.

Je bent daarnaast ook nog ontzettend sociaal en bent graag met vrienden voor wie je alles zal doen. Omdat je in contact staat met je gevoelens stroomt de creativiteit uit je maar zal je ook altijd je intuïtie gebruiken om de beste keuze te maken.

De Maannomade werkt als wetenschapper én schrijft op Bedrock over moderne astrologie. Want, zegt ze, door de planeten kunnen we onszelf nog beter leren kennen. 

Meer astrologie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️