Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 9 jul 2021
Leestijd: 7 minuten

De leuke kanten van het daten met jouw sterrenbeeld (en die van je lover)

Na de spicy waarheid die we voor onze kiezen kregen over de minder leuke kanten van je sterrenbeeld, krijgt je ego op liefdesgebied dit keer een boost! Kan je nog wel een dosis warme woordjes over je sterrenbeeld vinden, modern astroloog de Maannomade schreef eerder als de astro boost. Ben je benieuwd hoe het is om met jouw sterrenbeeld te daten, of beter nog: ben je benieuwd hoe het is om jouw (toekomstige) lover te daten? Dít kan je verwachten.

Modern astroloog de Maannomade legt per sterrenbeeld uit hoe het eraan toe gaat op liefdesgebied. Succes!

Sterrenbeelden en de liefde

Dit kan je verwachten van jezelf of de ander:

Ram (Aries) van 20 maart t/m 19 april

Ram, jij zit vol passie en dus ook energie. Jouw liefde is puur, intens en geef je vol overgave. De partner die jij uitzoekt, zal zeker weten dat de liefde in het spel is, want jij zal er geen doekjes om heen winden.

Dankzij deze intense energie is de seks ook goed, want niet alleen houdt jij het lang vol in bed, maar maak je het ook voor je partner een stuk intenser en avontuurlijker. Beklim dus niet alleen de berg als een Ram, maar ook de volgende hoogtepunten…

Een astroloog vertelt: dít is de invloed van je sterrenbeeld op je mentale welzijn

Stier (Taurus) van 20 april t/m 20 mei

Stier, naast je nuchtere, dramaloze instelling ben je als aard-sterrenbeeld ook mega loyaal. Als jij voor een partner gaat, dan spring je in het vuur voor diegene. Daarnaast ben jij dankzij de sterke band tussen Venus en Stier ook erg sensueel, misschien niet in de vorm van een hoop geflirt, maar wel in de vorm van de fysieke connectie.

Je gaat goed op aanraken, zowel van jezelf als het aanraken van de ander. Een perfecte lover die niet alleen zichzelf, maar ook de ander altijd naar een nieuw hoogtepunt weet te brengen.

Tweelingen (Gemini) van 21 mei t/m 20 juni

Tweelingen, jouw communicatieskills zorgen er niet alleen voor dat je een gezellige gesprekspartner bent, maar ook dat dirty talk jouw sterke kant is! Want als flirtkampioen weet je elke partner om je vinger te winden, maar zorg je er ook voor dat geen situatie met jou saai zal worden…

Jij zorgt wel voor de afwisseling, maar weet ook dat het belangrijk is om je partner vrijheid en ruimte geven. Geen claimerig type en dat zal voor je partner zeker een verademing zijn!

Kreeft (Cancer) van 21 juni t/m 22 juli

Kreeft, als warmste sterrenbeeld ben jij ook de meest genereuze die in dit rijtje staat. Bij jou draait het niet alleen om seks, maar juist om het vinden van ware, loyale connecties waar je op kan bouwen. En als je eenmaal die fijne, stabiele connectie hebt gevonden dan ben je goed in love maken, want je weet precies hoe jij voor de ander kan zorgen.

Een stabiele, warme en romantische factor die zijn partner als prioriteit maakt!

Birth chart: dit is waarom je jouw geboortekaart wilt leren begrijpen

Leeuw (Leo) van 23 juli t/m 22 augustus

Leeuw, met jouw geen negativiteit in je relatie! Als positiviteit guru geef je veel liefde en warmte aan je partner. Met de intense en loyale liefde die je uitstraalt leg je de ander volledig in de watten wat natuurlijk erg gewaardeerd wordt.

Niet voor niets wordt Leeuw als beste in bed genoemd, want mede dankzij het zelfvertrouwen die je hebt kom je altijd sterk en krachtig over. Zeker geen tamme passie in bed dus, want soms ben je rupsje nooit genoeg…

Maagd (Virgo) van 23 augustus t/m 22 september

Maagd, jouw liefde gaat ver. Niet alleen ben je een van de meest loyale tekens, maar ook het teken dat zijn partner graag verder helpt in de zelfontwikkeling. En dat doe je allemaal onbaatzuchtig zonder tegenverwachtingen. Als lover ben je naast loyaal, ook goed in het luisteren, zowel naar gesprekken als lichaamshouding weet jouw analytische vermogen feilloos de situatie aan te voelen. Erg fijn, want daardoor ben je goed ingespeeld op je partner.

Weegschaal (Libra) van 23 september t/m 22 oktober

Weegschaal, dankzij jouw behoefte aan liefde weet jij jezelf altijd te omringen met deze warme emotie. Hierdoor ben je ook het meest onbaatzuchtige sterrenbeeld, want het liefst geef jij veel meer dan dat je daadwerkelijk ontvangt en dat zorgt zeker voor goede hoogtepunten bij je partner.

Een fijn sterrenbeeld om mee samen te zijn in een relatie, omdat je altijd op een Weegschaal kan rekenen en deze voor je door het vuur zal gaan.

In de ban van astrologie door horoscopen-guru Chani Nicholas

Schorpioen (Scorpio) van 23 oktober t/m 21 november

Schorpioen, jouw liefde is diep en ongegrond. Niet alleen in de liefde die je geeft aan je partner, want je bent mega loyaal, maar ook in de passie tussen de lakens. Je hebt geen tijd voor onenightstands, maar bent opzoek naar de serieuze connectie. En als meester van taboe weet je precies de juiste knopjes in te drukken en ga je bij nieuwe partners graag op ontdekkingstocht uit om elkaar nog beter te leren kennen.

Waar sommige sterrenbeelden van nature onderdanig zijn, ben jij dankzij jouw passie en krachtig voorkomen van nature dominanter en stuur je graag je partner de juiste kant op.

See it in the stars: dit zijn onze favoriete astrologie-apps

Boogschutter (Sagittarius) van 22 november t/m 21 december

Boogschutter, als avonturier zorg jij altijd voor vernieuwing in de relatie. Of dat nou is in de vorm van een nieuw standje of in de vorm van een nieuw gezamenlijk doel om naar toe te groeien, echt saai wordt het niet met jou. Jij ziet de relatie als een team en geeft daarbij niet alleen jezelf, maar ook jouw partner de ruimte om te groeien en spelen binnen de relatie.

En het feit dat je weet dat jezelf niet perfect bent, zorgt er ook voor dat je ook jouw partner ruimte geeft om fouten te maken. Maar wel nadat je natuurlijk jezelf even flink hebt uitgesproken…

Steenbok (Capricorn) van 22 december t/m 19 januari

Steenbok, met jouw toekomstvisie ben je niet bang voor wat tegenwind in de relatie. Een partner die jou heeft weten te strikken mag in zijn handjes klappen met zo’n loyale, onvoorwaardelijke liefdespartner. Jij weet dat aan het eind van de dag je samen naar een doel toewerkt en dat je voor die reis best wat rotsen hebt om te overwinnen.

En dankzij deze standvastigheid heb jij ook alles in je mars om je partner naar een hoogtepunt te brengen, want he, ook seks is een gezamenlijk doel!

Lijk jij totaal niet op je sterrenbeeld? Kijk dan eens hiernaar

Waterman (Aquarius) van 20 januari t/m 18 februari

Waterman, als echte rebel ben jij ook degene die zorgt voor de spanning in de relatie. Geen dag is saai met jou, want je weet precies hoever de grenzen liggen om het avontuur op te zoeken, zeker als je de ruimte krijgt die je nodig hebt. En deze ruimte om te ontdekken verwacht je niet alleen, maar geef je ook aan je partner wat misschien wel het grootste cadeau is.

Want jij bent niet de standaard persoon die op Valentijnsdag met zoetsappige kaartjes aankomt, want als meest originele sterrenbeeld geef je altijd je eigen draai aan het uiten van de liefde!

Vissen (Pisces) van 19 februari t/m 20 maart

Vissen, met jouw warme hart ben jij een echte romantische lover. Jij begrijpt emoties, misschien niet altijd degene die jezelf voelt, maar wel die jouw partner voelt. Zelfs voordat jij er over praat hebben jouw voelsprieten het al op gepakt en weet je precies waar je partner behoefte aan hebt.

Jij bent niet zelfzuchtig, want jij geeft meer liefde dan dat je terug verwacht. Jij weet namelijk dat je het hart moet veroveren en bent daarbij niet bepaald onder de indruk van spierbundels en andere populaire knapperds, maar wel van knuffelberen en mensen die liefde kunnen ontvangen.

Benieuwd hoe het zit met de échte verdieping in je liefdesleven? Kijk dan niet alleen naar het sterrenbeeld waar de zon in staat, maar bekijk ook het sterrenbeeld waar de planeet Venus in staat; dat is namelijk de planeet van de liefde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️