Rosa Bertram
Rosa Bertram Psyche 17 feb 2019
Leestijd: 6 minuten

The Sex Issue: volgens je sterrenbeeld is dit jouw favoriete standje

Dat jouw sterrenbeeld en je ascendant een hoop over je persoonlijkheid kunnen zeggen, wisten we natuurlijk al. Zo staat een Ram bekend om haar vurige karakter, terwijl een Kreeft een stuk gevoeliger is. Bij elk van die karakters past óók een favoriete standje in bed, tipte ons zusje Famme. Benieuwd welk standje bij jouw sterrenbeeld past? 

Natuurlijk kan je niet elk sterrenbeeld over één kam scheren, maar toch is het interessant om te lezen waarom sommigen er misschien een iets pikanter seksleven op na houden dan anderen.

Ram

Rammen zijn vurig, dominant en gepassioneerd. Het gaat er dan ook wild aan toe met jou in bed, je weet nou eenmaal maar al te goed wat je wilt.

Het beste standje voor jou? De reverse cowgirl. Je partner ligt op zijn rug, en in plaats van met je gezichten naar elkaar toe, draai je je om en ga je andersom op hem zitten. Zo verblijd je je lover met jouw billen als uitzicht.

Stier

Een Stier is loyaal, sensueel en houdt van intimiteit. Voorspel, aanrakingen (en wellicht tantra), jij houdt ervan de tijd te nemen en close met je partner te zijn.

Stieren zijn over het algemeen wat traditioneler dus laten de gekke standjes liever achterwege. Het missionaris standje vind jij het fijnst, maar ook lepeltje-lepeltje. Voor jou geldt: never change a winning team, zowel letterlijk als figuurlijk.

Lijk jij totaal niet op je sterrenbeeld? Kijk dan eens hiernaar

Tweelingen

Tweelingen zijn avontuurlijk en kunnen zich aanpassen aan allerlei situaties: je bent two faced. Je voelt je daarom snel op je gemakt bij allerlei types. Flirten? Appeltje eitje voor jou.

Ook in bed zijn Tweelingen speels. Toch vind je het lastig om je helemaal te geven in bed. Daarom is doggy style jouw beste standje. Om de afstand – voor zover dat mogelijk is in bed – toch iets te bewaren.

Kreeft

Kreeften gaan voor een pure connectie. Als gevoelig sterrenbeeld zijn one night stands niks voor jou en geef je je niet zomaar aan iemand. Maar, als jij eenmaal jouw match vindt, is niks jou te gek.

Dominant of juist andersom? Jij bent in voor beide. Pleasen en gepleast worden. Jouw beste standje? De kruiwagen, maar als je eenmaal op dreeft bent, loop je het liefst het hele Kamasutraboek door.

Leeuw

Als Leeuw ben jij een echte wildebras. Je bent opvallend en weet wat je wilt. Je barst van de energie, en al helemaal tussen de lakens. Toch ga je niet alleen maar voor actie, je bent gek op lang voorspel.

Een Leeuw is sensueel en heeft alles behalve haast in bed. Hoe langer hoe beter. Extra genot voor een Leeuw is om er een spiegel bij te pakken, zodat je dubbel kan genieten.

Dit vind je vast ook leuk: Waarom praten mensen die spiritueel zijn altijd zo zweverig?

Maagd

De Maagd is van de precisie en houdt van duidelijkheid. Jij weet wat je wilt tussen de lakens en hebt geen zin in moeilijk gedoe. Nieuwe dingen vind je leuk, maar het hoeft niet té lang en ook zeker niet altijd.

Ook tussen de lakens ben jij een perfectionist. Je wilt een nieuw standje net zo lang oefenen tot deze fantastisch is. Dan pas voeg je ‘m toe aan jouw lijstje. Probeer jullie kunsten eens staand uit, met jullie gezichten naar elkaar toe. Oefening, baart kunst!

Weegschaal

De Weegschaal is op zoek naar evenwicht en balans. De ene keer lief en gevoelig, de andere keer wild en avontuurlijk. Je bent bereid je te geven, maar je verwacht wel hetzelfde terug te krijgen, of meer.

Een turn off voor jou is wanneer het voorspel te lang duurt. Even mag wel, maar jij geniet liever samen. Daarom is standje 69 the way to go voor jou, balans en genot in één!

Schorpioen

Schorpioenen zijn assertief en gepassioneerd. Jij bent van nature een leider, ook in de slaapkamer. Jij gaat helemaal op in de seks en beleeft altijd een ware connectie. Normaal vind je het wat lastig om je emoties te uiten, maar in bed laat je dit volledig gaan.

Het beste standje voor de Schorpioen? De amazone strijder is het ideale standje voor jou. Je partner ligt dan op zijn rug en heeft zijn knieën opgetrokken. Jij gaat op hem zitten en klemt jouw benen om zijn heupen. Jij hebt de controle. Je beheerst de snelheid en het ritme.

Boogschutter

Teasing en nog meer teasing: Boogschutters zijn fan van voorspel. Hoe langer het duurt, hoe beter. Boogschutters durven te experimenteren en daarom zou tantra zomaar iets voor jou kunnen zijn.

Boogschutters zijn wild en houden van avontuur. Buiten, op onbekende plekken of aparte standjes, voor een Boogschutter is niets te gek. Jouw beste standje tussen de lakens (of er buiten)? Laat je partner op zijn rug liggen, ga als een bruggetje bovenop hem liggen. Leun naar achter tot je hoofd tussen zijn enkels zit. Laat hem jouw heupen twisten.

Ga voor de perfecte geur in huis op basis van je sterrenbeeld

Steenbok

Steenbokken zijn energiek, dus verwacht dat ook sparkles als je het bed deelt met dit sterrenbeeld. Als het aan jou ligt, ga je de hele nacht door. Mits je iemand vindt waarbij jij je op je gemak voelt, en dat kan bij jou soms een poosje duren. Heeft iemand jouw vertrouwen eenmaal gewonnen? Dan is the sky the limit.

Je bent geduldig, sensueel en passie is voor jou essentieel. Je geeft de controle niet graag uit handen. De cowgirl is het favoriete standje van de geduldige Steenbok. Maar daar blijft het niet bij, experimenteren doe jij maar al te graag!

Waterman

Als Waterman ben je visueel ingesteld, ook in bed. Als ware pleaser, past de Waterman voor oppervlakkige seks. Het standje dat het beste bij een Waterman past, is daarom een standje waarbij jullie elkaar diep in de ogen kunnen kijken.

Van missionaris tot je benen in zijn nek. Zolang je de ander maar kan zien genieten. Oh, en Waterman, speeltjes zouden zomaar iets voor jou kunnen zijn.

Vissen

Vissen houden van romantiek, ze zijn gevoelig en empathisch en hebben passie. Vissen zijn dan ook heuse pleasers. Lepeltje-lepeltje is daarom het beste standje voor Vissen.

Door de intieme positie, voel jij je verbonden met je partner. En ander fijn standje voor de pleaser is de kikker: je partner ligt op zijn rug, beklim hem en spreid je benen zo wijd mogelijk. Laat je handen op zijn borst steunen, voel je vrij in je bewegingen. Een perfecte positie om je lover te pleasen.

Meer uit The Sex Issue?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️