Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 23 jul 2020
Leestijd: 6 minuten

Hoe Mars je meer kan vertellen over jouw passie (ook in bed!)

Ben jij net als de rest van de millenials, generatie X,Y, en Z in tweestrijd over het leven? Over hoe je je passie(s) kan vinden? Dan is het zéker de moeite waard om jouw Mars-sterrenbeeld eens te checken.

Bedrock’s astrologe De Maannomade legt uit hoe de planeet Mars je meer kan vertellen over je passies (ja, ook die in bed!).

Je Mars-sterrenbeeld

Mars, een stoere planeet die we niet alleen kennen door zijn rode uiterlijk, de tegenhanger van Venus en de masculine associatie, maar ook van Romeinse god Mars. God Mars werd vroeger niet alleen aanbeden voor zijn krachten over oorlogvoering, maar ook in de astrologie wordt hij aanbeden.

Planeet Mars heerst net als de god, over de manier waarop wij oorlog voeren. En dan natuurlijk niet de moordende manier, maar het verdedigen van waar jij voor staat. Mars laat zich niks afnemen zonder een gevecht en staat voor de manier waarop wij vechten voor de dingen die wij van waarde vinden.

Ook lezen: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

En anno 2020 gaat dat natuurlijk via discussies en Whatsappfights, niet via moordende veldslagen. Het draait allemaal om passie, vechten voor wat jij belangrijk vindt in het leven, maar ook de passie in bed. Want na oorlog, is het tijd voor love making.

Passie in bed

Maar de passie voor de één, is natuurlijk niet de passie voor de ander. Afhankelijk van het sterrenbeeld waarin Mars stond tijdens jouw geboorte (check je geboortehoroscoop!), verschillen de manieren waarop je ruziet, waar je naar streeft in het leven en de activiteiten in bed.

Omdat een korte tekst op internet natuurlijk niet direct de oplossing is, nodig ik je vooral uit om zelf dieper te duiken in het sterrenbeeld waar Mars in staat. Astrologie is een ontdekkingstocht, dus kijk naar meerdere invalshoeken om jezelf goed te kunnen ontdekken.

Ram

Mars in Ram is een sterke combinatie! Extra vurig omdat Mars een sterke connectie heeft met Ram. Jij bent goed in het starten van nieuwe lijntjes, weet wat je wilt, voelt je passie sterk en bent zeker niet op je mondje gevallen. Temperamentvol, niet alleen in discussies maar ook zeker in bed…

Stier

Praktisch! Voor jou is werken niet het leven, maar werk je om te kunnen leven. Of om de luxe dingen te kopen die op je verlanglijstje staan. Over het algemeen vrij easy, maar je kan je behoorlijk opwinden en dan uit je je vrij hard. Je houdt van genieten en ook zeker in bed. Geen gekke standjes, maar wél geurende kaarsen en zachte stoffen.

Tweelingen

Voor jou is het leven heel flexibel, net als je passies. Je schakelt vrij makkelijk naar een nieuwe hobby of doel, zeker als de ander saai of lastig begint te worden. Mentale stimulatie is belangrijk, want anders wordt het snel saai. Zoek dus vooral iets dat je continu uitdaagt, zonder al te lastig te zijn.  Ook onder de lakens wil je het spannend houden en begint het voorspel eigenlijk al bij de gesprekken die jullie hebben.

Kreeft

Als echte huismus besteed je graag tijd met de mensen die waardevol zijn in het leven. Het draait niet alleen om jou, maar juist om de aandacht en zorgen die je voor anderen hebt. Discussies ga je niet goed op, je trekt snel de verdediging in omdat je je aangevallen voelt. Qua bedactiviteiten ben je niet de meest actieveling maar is het wel erg soothing….

Leeuw

Met deze energie draait het leven om spelen, genieten en gezien worden. Iets op de voorgrond en zéker geen computerbaan. In discussies ben je dominant aanwezig, zeker geen muurbloempje en weet je ook echt weleens te overdrijven. In bed verwacht je in de watten gelegd te worden en zeker om klaar te komen. Afwisseling en ultieme pleasure zijn keywords!

Lees ook: Astro boost: alles wat je liever wél wilt weten over jouw sterrenbeeld

Maagd

Met een Mars in Maagd help je graag anderen, het liefst leg je de focus van jezelf af en doe je niet te moeilijk. Je hebt een kritische analytische blik, die erg waardevol is! Jij ziet het voordat andere mensen het zien. In discussies ben je ook kritisch, maar komt ook een onzekere kant naar boven.

Emoties uit je liever niet en dat kan vrij lastig zijn. Tijdens gezamenlijke activiteiten in de slaapkamer wil je uitblinken maar ook vooral de focus op anderen leggen. Wees vooral niet te verlegen en relax.

Weegschaal

Bij jou draait het om eerlijkheid en gelijke behandeling. Je staat voor rechten, niet alleen die van jezelf maar ook die van anderen. Rustig blijven in verhitte situaties is jouw sterke kant en daardoor laat jij je niet gek maken in discussies. Tenzij er echt sprake is van onrecht… Passief agressief heb je wel een handje van. In bed ben je een echte gever, mits je goed in de mood bent.

Schorpioen

Je doel in het leven vinden is lastig. Pas wanneer je committent bent, ga je er voor de volle 150 procent voor. Anders rommel je maar wat aan. Tijdens ruzies ben je geneigd je terug te trekken en laat je zeker niet het achterste van je tong zien. Taboes en connectie zijn voor jouw keywords in bed. Niet alleen wil je de echte intimiteit voelen, maar dit ook op verschillende manieren experimenteren. Laat de fantasie maar lopen!

Boogschutter

Als je gaat, ga je hard. In het leven wil je uitgedaagd worden en het gevoel hebben je hart te volgen. Avontuur, afwisseling en vooral nieuwe prikkels ervaren. Rusteloosheid ligt op de loer. Maar in discussies ben je fel, je hart ligt op de tong en die spreekt eigenlijk voor zijn beurt. Hierdoor wordt je snel onbegrepen. Ook tussen de lakens ben je een avonturier en houd je het zeker niet alleen maar bij het bed…

Must read: Retrogrades, wat zijn het eigenlijk? Een astroloog legt uit (plus survivaltips)

Steenbok

Ambities zijn high! Een echte workaholic. Je gaat voor je carrière en legt de lat behoorlijk hoog. Je bent goed in leiding geven, minder goed in samenwerken. Als je boos wordt, zal je nooit je geduld verliezen en uitvallen. Emoties nemen niet de overhand, maar kunnen nog wel lang blijven zeuren onder het oppervlak. Met gezamenlijke bedactiviteiten ben je niet moeilijk te pleasen, maar wel dominant. Kort maar krachtig!

Waterman

Jouw levensdoel is goed doen en jezelf inzetten voor een betere wereld. Het liefst door middel van nieuwe snufjes en niet de methodes uit 1600. Een goede ondernemer, maar wel een met zijn eigen kijk op dingen. Juist door die eigen kijk, verzet jij je tegen het estabilisment. En dat wordt niet altijd in dank afgenomen. Geen heftige ruzies, want jij bent goed met woorden. Voorspel is voor jouw key, want ook daar ben je een goeddoener en goed met woorden. Het liefst een beetje funky en zeker niet missionaris.

Vissen

Een natuurlijk instinct voelt aan wanneer anderen hulp kunnen gebruiken en het liefst zorg je beter voor hen dan voor jezelf. Je kan je passie kwijt in creativiteit maar ook in het voelen van emoties. En dat kan je beter dan alle anderen. In discussies kan je all over the place zijn.

Verdriet en boosheid wisselen zich vaak af, maar echt dominant zal je niet zijn. Liever ga je maar mee met de flow. In bed ben je gevoelig maar ook open voor anderen. Je houdt van romantiek maar ook zeker van wat afwisseling in bed. Afhankelijk van je mood.

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️