Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 15 jul 2021
Leestijd: 7 minuten

Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Net als de vorige editie van wat je vooral níét wilt weten over je sterrenbeeld, mag je ook deze kenmerken van sterrenbeelden op het gebied van liefde en seks met een flinke korrel zout nemen. Desalniettemin is het uiteraard reuze interessant en vooral handig om te weten wat de goede en vooral ook minder goede kanten zijn van het daten met jouw sterrenbeeld (of dat van je lover).

Modern astroloog de Maannomade legt uit wat de op-z’n-zachtst-gezegd mindere kanten van je sterrenbeeld zijn. Handig om te weten als je aan het daten bent, wilt uitpluizen hoe je potentiële partner op liefdesgebied in elkaar steekt of gewoonweg de ander beter te leren begrijpen.

Een lesje over de mindere kanten op liefdesgebied per sterrenbeeld:

Ram (Aries) van 20 maart t/m 19 april

Leuk Ram, dat jij alles doet met volle overtuiging en passie. Maar deze opdringerige vorm van liefde kan behoorlijk verstikkend voelen. Daarnaast, als de passie weg is, ben jij dan zo snel als het licht ook weg? En weet je wel dat het gezegde in de liefde niet voor niets ‘It takes two to tango’ gaat?

Jouw bazigheid zorgt ervoor dat jij jouw partner overschaduwt, zeker tijdens ruzies zorgt de vurige boosheid dat je beter ontweken kan worden.

Astro boost: alles wat je liever wél wilt weten over jouw sterrenbeeld

Stier (Taurus) van 20 april t/m 20 mei

Stier, alhoewel jij je wel gedraagt als aardse sterveling waarbij het draait om nuchterheid, ben je eigenlijk een vermomde luxepoes! Ondanks de aardse instelling ben je erg materialistisch ingesteld en verwacht je daardoor ook dat jouw partner je vaker een cadeau geeft.

Daarnaast zorgt jouw angst voor het onbekende dat je een om je heen muur hebt als het gaat om relaties, want de angst om gekwetst te worden is hoog. En saai, want een keer een andere routine in bed zal zeker niet in jouw woordenboek staan. Er is meer te ontdekken dan je twee vaste standjes…

Tweelingen (Gemini) van 21 mei t/m 20 juni

Tweelingen, alhoewel je geprezen wordt als echte prater, houdt dit natuurlijk wel op bij de dagelijkse kletspraatjes en het bespreken van roddels. Het achterste van je tong zal je niet snel laten zien, laat staan een serieuze relatie voor langere tijd aan te gaan.

Een astroloog vertelt: dít is de invloed van je sterrenbeeld op je mentale welzijn

Want met de concentratieboog van een guppy ben je snel verveeld, niet alleen wanneer de gesprekken serieuzer worden maar ook in de liefde. Laten we het er maar op houden dat je wel heel goed bent in one night stands

Kreeft (Cancer) van 21 juni t/m 22 juli

Kreeft, waar Tweelingen wel heel goed is in one night stands, is dit zeker niet jouw sterkste kant. Dankzij jouw emotionele factor ben je afhankelijk van de liefde die je ontvangt en ben je daardoor behoorlijk needy. Het is niet snel goed genoeg, zeker als de onzekerheid het overneemt stel je hoge eisen.

En als het niet gaat zoals het jou zint, dan ligt passief agressief stil zwijgen op de loer. Want waarom een goed gesprek voeren om het probleem aan te kaarten als je iemand ook dood kan negeren tot het vanzelf opgelost is?

Tussen de lakens is het niet al te spannend, want je houdt meer van knuffelen dan van het ruigere werk….

Leeuw (Leo) van 23 juli t/m 22 augustus

Leeuw, alhoewel jij je graag voor doet als iemand met een warm hart vol liefde, weten we allemaal natuurlijk dat jij dezelfde liefde 10 x terug verwacht. Jouw verwachtingen liggen hoog, want je weet wat jij allemaal verdient en dus heeft je partner een behoorlijke hoge lat die gelegd is…

Retrogrades, wat zijn het eigenlijk? Een astroloog legt uit (plus survivaltips)

Waar het bij jou draait om positiviteit, zorgt dit er voor dat je geneigd bent om alle negativiteit te negeren. Geen handige eigenschap in de liefde, waarbij je niet alleen de highs moet omarmen, maar ook aandacht moet geven aan de lows

Maagd (Virgo) van 23 augustus t/m 22 september

Maagd, is iemand ooit goed genoeg voor jou met je kritische blik? De lat leg jij namelijk niet alleen hoog voor jezelf, maar ook voor degene aan wie je ooit je hart zal geven. Laten we het houden op ooit, want dankzij de kille muur om je heen ben je niet bepaald de grootste flirt.

Het voordeel is wel dat je dankzij je praktische instelling emotioneel afstand houdt van one night stands, zeker als het om jouw eigen plezier gaat.

Weegschaal (Libra) van 23 september t/m 22 oktober

Weegschaal, jouw behoefte aan liefde en vrede is niet echt handig als het gaat om jouw liefdesleven. Niet alleen ben je daardoor een relatiehopper omdat je liefde voor jouw zelfvertrouwen nodig hebt, ook heb je de neiging om de verkeerde partners te kiezen omdat je anderen graag helpt. Niet iedereen wil of verdient het om geholpen te worden…

Waarom je waarschijnlijk met de verkeerde persoon gaat trouwen

Schorpioen (Scorpio) van 23 oktober t/m 21 november

Schorpioen, waarschijnlijk ben je het zelf alweer vergeten, maar jouw manier van dealen met emoties is behoorlijk heftig. Alles wordt onder het tapijt geveegd tot de explosie komt en de ware modder naar boven komt. Daarnaast zorgt de intensiteit die jij van nature meebrengt ervoor dat je behoorlijk claimend en zelfs controlerend over kan komen, ooit gehoord van ruimte geven in de liefde?

Boogschutter (Sagittarius) van 22 november t/m 21 december

Boogschutter, alhoewel jij je voordoet als avonturier weten we allemaal dat dit de verbloemende versie is van bindingsangst. Met het oog op de toekomst en de grote behoefte aan vernieuwing, zorgt jij er zelf voor dat je al snel op relaties bent uitgekeken.

De leuke kanten van het daten met jouw sterrenbeeld (en die van je lover)

Of zoals de mariniers zeggen; in elk stadje een ander schatje… Of zou het komen doordat je goed bent in veroordelen en je met je scherpe tong de emoties van je partner kwetst?

Steenbok (Capricorn) van 22 december t/m 19 januari

Steenbok, als de nuchtere zelf is jouw liefde niet direct de meest warmste van alle sterrenbeelden. Waarbij je van nature al over kan komen als kill of gereserveerd, zal dat in de liefde precies zo zijn omdat je de neiging hebt om te ghosten als je gekwetst bent.

Laten we het er op houden dat de praktische instelling ook niet meewerkt, want het is een behoorlijke mood killer tijdens de daad. Nog erger dan het feit dat je graag de controle behoudt, waardoor jij je wereld nooit zal verruimen om eens nieuwe dingen in een relatie uit te proberen.

Waterman (Aquarius) van 20 januari t/m 18 februari

Waterman, alhoewel jij je voordoet als goed doener, is eigenlijk niemand goed genoeg voor jou. Niet alleen is jouw eisenplaatje erg lang, maar ook ben je snel uitgekeken op relaties als het spannende ervan af is of als het emotioneel te dichtbij komt.

How to: je eigen ‘moon water’ maken (en waarom je dat wilt doen)

Want alhoewel je open minded over komt, zegt dat helemaal niks over je hart. Het liefst doe je alles op je eigen manier en volgens je eigen regels, maar dat past niet bepaald in het monogame plaatje wat men graag ziet….

Vissen (Pisces) van 19 februari t/m 20 maart

Vissen, niet om je gevoelige hartje te kwetsen, maar je bent behoorlijk saai in de liefde. Dankzij je emoties en het feit dat jij jezelf wegcijfert, houd jij je liever vast aan je routine dan dat je er wat pittige passie in zal gooien. Beter zoek je iemand die houdt van het onderdanige, want je mag best meer voor jezelf opkomen en meer plezier gunnen.

En als je jezelf meer plezier gunt, ga dan eerst het gesprek aan met je partner in plaats van de makkelijke uitweg in de vorm van vreemdgaan

Deze astro burn in de liefde is gebaseerd op je sterrenbeeld, jouw zonneteken. Maar als je voor de echte verdieping wilt gaan, kijk je ook in welk sterrenbeeld Venus stond toen jij geboren werd. Dat is namelijk de planeet van de liefde. Hoe je dat doet? Eerder legden we uit hoe jouw birth chart: werkt en waarom je jouw geboortekaart wilt leren begrijpen.

Luistertip! 🎧

Check hier je daghoroscoop, weekhoroscoop, je maandhoroscoop, de stand van de nieuwe en volle maan en meer mooie verhalen over (moderne) astrologie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️