Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 16 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze volle maan staat in Weegschaal: zó kun je omgaan met haar energie

Elke volle maan is een moment van reflectie wanneer ze staat te schitteren in de hemel. De maan is tijdens dit hoogtepunt niet alleen maar mooi, maar laat ons ook reflecteren en geeft nieuwe inzichten. Een intens moment waarbij de volle maan van 16 april om het leven minder zwart wit te zien.

Modern astroloog de Maannomade legt uit wat we van de volle maan kunnen verwachten.

Volle maan in Weegschaal

De maan met invloed op onze emoties en onderbewustzijn komt tijdens de volle maan tot een hoogtepunt waardoor we haar energie nog sterker voelen! Zowel zon als maan hebben invloed op de zwaartekracht waardoor een wrijving ontstaat die we op aarde voelen. Geen wonder dat de kans groot is dat je tijdens de volle maan sneller overprikkeld of vermoeid bent…

Lees ook: De wetenschap is om: we slapen écht slechter bij volle maan

De volle maan is namelijk het hoogtepunt waarbij we naar binnen gaan keren en gaan reflecteren om te zorgen voor afsluiting. Geen gemakkelijk hoogtepunt dus zeg maar hallo tegen de nieuwe inzichten die je naast vermoeidheid van dit spectaculaire hoogtepunt zullen krijgen. Een volle maan vol indrukken dus die je de dagen voorafgaand en na de volle maan zal gaan merken.

Dit kunnen we verwachten

Tijdens de volle maan staat de maan recht tegenover de zon en zitten wij als aarde er midden tussen in. Tijdens de volle maan van 16 april staat de maan in Weegschaal en de zon in Ram. Twee tegengestelde sterrenbeelden met elk een eigen agenda.

Waarom je moeilijke jeugd invloed heeft op je dateleven

Want waar Weegschaal ons juist rustiger maakt en meer laat nadenken over consequenties, is Ram impulsief en grensoverschrijdend. Weegschaal is een sterrenbeeld dat veel om anderen geeft waardoor we tijdens de volle maan dieper gaan nadenken over de band die we hebben met anderen.

Relaties

Nu de volle maan in Weegschaal voornamelijk zal draaien om relaties, weten we dat we best wakkergeschud kunnen worden. Waar Weegschaal zich geneigd is sneller weg te cijferen voor anderen, is het juist Ram die als einzelganger geen moeite heeft om anderen voor de boot te gooien. Een tegenstelling die ons aan het denken zet in de grenzen die we bewaken en de respect die we voor anderen in onze relaties hebben.

Wie zijn er écht belangrijk in je leven? Een schoonmaak in je vriendenkring

Het is tijd dat toxische relaties tot een einde komen maar ook dat we zelf inzichten krijgen in toxische patronen die we hebben ontwikkeld. Alhoewel de inzichten van de volle maan behoorlijk binnen kunnen komen, is het de afsluiting die we nodig hebben om sterker in onze relaties te staan.

Fijne volle maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️