Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 19 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 20 maart tot 19 april: de zon in Ram brengt passie en actie

Elke 4 weken komen we in een nieuwe mood dankzij de verhuizing van zon naar een nieuw sterrenbeeld, en bij elke transitie naar een nieuw sterrenbeeld nemen we allemaal nieuwe trekjes aan van het sterrenbeeld. Niet alleen leuk voor je jarigen die maand, maar ook voor onszelf! Vanaf 20 maart tot 19 april 2022 staat de zon in Ram en worden we een stuk vuriger.  

Modern astroloog de Maannomadegeeft een update van de sterren.  

De maandhoroscoop voor maart 

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om ons terug te trekken (Zon in Vissen) of om de deur uit te gaan en nieuwe projecten te ondernemen (Zon in Ram).  

Lente is aantocht 

Zodra de zon naar Ram verhuist voelen we de shift van het seizoen. Waar we afgelopen maand nog in onze eigen bubbel leefde toen de zon in Vissen stond, gaan we nu weer leven als de zon naar Ram verhuist. Als eerste sterrenbeeld van de dierenriem is het Ram die staat voor het begin van een nieuw astrologisch jaar. De lente is aantocht en begint met vurige Ram! 

Ook lezen: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Frisse zin 

Als eerste sterrenbeeld van de dierenriem zorgt Ram ervoor dat we zin hebben om nieuwe projecten te gaan starten. We hebben zin in een nieuwigheid en frisse ideeën dus zullen daardoor ook een stuk vindingrijker zijn. Zo heb je een duidelijker beeld van wat je wilt en weet je ook dat je alles in je macht hebt. Een fijn gevoel dat ervoor zorgt dat je weer de controle hebt. The sky is the limit dus durf groot te dromen.  

Lees ook: Waarom astrologie hotter is dan ooit

Naast vindingrijker, maakt Ram ons ook een stuk impulsiever en zorgt ervoor dat we minder grenzen kennen. Dit kan fijn zijn omdat het je helpt meer te durven, maar kan er ook voor zorgen dat jij je roekelozer en zelfs verhitter gaat gedragen. De zon in Ram kan ons namelijk ook meer geirriteerd maken waardoor we scherp uit de hoek kunnen komen tijdens discussies. Let dus goed op als je de woede in je voelt opkomen en zorg voor een goede uitlaatklep, door bijvoorbeeld weg te lopen en iets actiefs te ondernemen. 

Doei winterslaap

Dat Ram ons uit de winterslaap zal halen is duidelijk, maar daarnaast brengt het ook een stuk passie. Fijn om een nieuwe hobby op te gaan pakken, of de liefde weer te vieren. We ervaren meer zin, meer connectie en doordat we meer durven zijn we ook niet bang om risico’s in de liefde te nemen. Perfect om een nieuwe date te scoren of je huidige relatie weer nieuw leven in te blazen met bijvoorbeeld een spontaan tripje weg.  

Een fijn sterrenbeeld voor mede vuurtekens, zoals Ram, Leeuw en Boogschutter die lekker gaan op de actie van dit seizoen. Minder fijn voor luchttekens zoals Tweelingen, Weegschaal en Waterman die moeite hebben met het verwerken van alle prikkels.  

Ook luisteren: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️