Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 18 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 18 februari t/m 20 maart: zon in Vissen

Elke 4 weken komen we in een nieuwe mood dankzij de verhuizing van zon naar een nieuw sterrenbeeld, en bij elke transitie naar een nieuw sterrenbeeld nemen we allemaal nieuwe trekjes aan van het sterrenbeeld. Niet alleen leuk voor je jarigen die maand, maar ook voor onszelf! Vanaf 18 februari tot 20 maart staat de zon in Vissen en worden we allemaal wat emotioneler.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop van februari 2022

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om rebels te zijn (zon in Waterman) of om juist meegaand te zijn naar anderen (de zon in Vissen).

Nu de zon de komende maand in Vissen staat zal het niet het meest spectaculaire seizoen worden, maar is het wel een fijn moment om te rechargen.

Lees ook: Wat zegt jouw sterrenbeeld over je karakter?

Watertekens helpen onze emoties te begrijpen

Vissen is een echt Waterteken die kenmerken zich door de verbintenis met emoties. Watertekens versterken onze emoties, niet om ons te straffen maar om ons juist te verbinden met onze emoties. Een mooi moment om terug te keren in je lichaam en te voelen wat er speelt.

Omarm de rust

Vissen helpt ons daarbij door onze emoties te versterken waardoor je de komende maand ook vermoeider kan voelen. Niet als straf, maar wel om je te helpen in jezelf te keren en op tijd rust te pakken. Juist door te rusten voel je wat er van binnen speelt, zeker als je al een tijdje hard aan het weglopen bent voor je emoties. Des te harder je ze vermijdt, des te lastiger het Vissenseizoen de komende weken voor je zal zijn.

Betere connecties

Waar Vissen zelf haar emoties sterk voelt, helpt het ons ook om anderen beter te begrijpen. Daarom is het Vissenseizoen een goed moment om ook met anderen te verbinden, want we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Vissen maakt ons daarbij ook begripvoller waardoor we betere connecties aan zullen gaan.

Must read: Waarom astrologie hotter is dan ooit

Een fijn moment waarbij we minder hard worden en onze eigen muren ook zullen laten zakken. Waarom zo afstandelijk doen, als juist de kracht ligt in verbinden? Samen komen we veel verder.

Recharge

Tijdens deze rustige fase zijn het voornamelijk  Watersterrenbeelden zoals Vissen, Kreeft en Schorpioen zich goed thuis voelen in de diepe wateren die Vissen met zich mee brengt. Minder lekker voor de aardetekens zoals Stier, Maagd en Steenbok die het liefst met een grote boog om gevoelens en emoties heen lopen.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️