Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 21 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 20 januari tot 19 februari: de zon in Waterman

Elke vier weken komen we in een nieuwe mood dankzij de verhuizing van zon naar een nieuw sterrenbeeld, en bij elke transitie naar een nieuw sterrenbeeld nemen we allemaal nieuwe trekjes aan van het sterrenbeeld. Niet alleen leuk voor je jarigen die maand, maar ook voor onszelf! Vanaf 20 januari tot 19 februari verhuist de zon naar Waterman en worden we allemaal een stukje excentrieker.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop voor januari

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om ons to-do lijstje af te werken (zon in Steenbok!) of om volgens onze eigen regels te leven (zon in Waterman!).

Het verschil tussen de knallende workaholic mode of een vrije energie. Komende maand gaan we gebruik maken van de inspiratie die Waterman met zich meebrengt zodat we helemaal onszelf kunnen zijn.

Luchttekens brengen een frisse wind

Waterman is een echt luchtteken en waar luchttekens goed in zijn is ons aan het denken zetten. Als echte inspiratiebron is het Waterman die ons helpt na te denken over hoe wij in het leven staan. Worden wij geleefd door de maatschappij of kleuren wij zelf buiten de lijntjes?

Niet dat Waterman rebels is, maar hij zorgt wel graag voor opschudding door ons aan het nadenken te zetten zodat we onze vrijheid meer gaan opeisen en waarderen. Vrijheid niet alleen in de zin van de coronamaatregelen, maar ook de regels die wij onszelf op leggen.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 17 t/m 23 januari 2022

We hebben de neiging om de lat snel te hoog leggen, maar nu de zon in Waterman gaat staan is dat even verleden tijd. Wees jezelf, in al jouw kleuren. Niet alleen fijn voor jezelf, maar je vrolijkt er ook nog een ander mee op!

Onderdeel zijn van het grotere geheel

Dat Waterman ons zal inspireren en aan het denken zal zetten is een feit. We willen de komende weken graag het roer om gooien en Waterman zal daarvoor de inspiratie brengen in de vorm van creatieve oplossingen. Als route A niet werkt, dan zijn er nog veel meer wegen die naar Rome leiden.

Zeker als deze wegen duurzamer zijn, want Waterman zet zich graag in voor het grotere plaatje. Een fijne verandering na de zon in Steenbok waarbij het meer draaide om onze ego. Nu in Waterman ligt de focus juist op wat wij voor anderen kunnen betekenen. Een luisterend oor, meer compassie of een inspiratiebron?

De grote BEDROCK duurzaamheidsgids: zo kunnen we het klimaat redden

Alles is mogelijk, als je er maar aan denkt. Verzamel daarom de juiste mensen om je heen om je eigen tribe te vormen. Niet alleen fijn om elkaar te inspireren, maar ook om elkaars vangnet te zijn die we in deze lastige tijd zeker kunnen gebruiken.

Komende weken zullen de luchttekens Weegschaal, Tweelingen en Waterman extra goed gaan op de inspirerende energie van Waterman, maar vinden vuurtekens zoals Ram, Boogschutter en Leeuw het geneuzel maar saai.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️