Rosa Bertram
Rosa Bertram Spiritualiteit 17 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Je mooiste karaktereigenschappen, maar ook je mindere kanten, je liefdesleven, de manier waarop je communiceert of over komt: je kunt het allemaal lezen in de sterren. Maar dat is niet alles, je kunt aan de sterren ook je seksdrive aflezen.

Natuurlijk kun je jouw persoonlijkheid niet 1-op-1 aflezen aan de sterren, maar een mooi inzicht in jouw karakter, kunnen de sterren in elk geval zéker bieden.

Of het waar is of niet, laten we natuurlijk helemaal aan jouzelf over.

Sterrenbeelden met hoogste seksdrive

Niet iedereen heeft natuurlijk hetzelfde libido of seksdrive, zo schreven we al eerder. Waar de één er graag voor wordt wakker gemaakt, vindt de ander het prima om af en toe te doen. Niets mis mee, ook niet als je in een relatie zit, mits je goed met elkaar communiceert dan, zo lees je hier.

Nu zijn er een aantal sterrenbeelden die van nature meer behoefte hebben aan pit, passie, aanraking en tja: seks, dan andere sterrenbeelden. Mocht je aan het daten zijn of in een relatie zitten, kan dat bést interessant zijn om te weten van je (potentiële) lover, of natuurlijk van jezelf.

Dit zijn sterrenbeelden die er over het algemeen een hoge seksdrive op na houden, aldus de astrologie:

1. Schorpioen

Schorpioen wordt misschien wel gezien als één van de meest stingy sterrenbeelden en staat bekend om haar seksdrive, ondermeer het sterrenbeeld wordt geruled door Mars: de planeet van passie en seks.

2. Ram

Het sterrenbeeld staat bekend om zijn vurigheid, niet alleen in het karakter, maar ook in bed. “Dit wilde sterrenbeeld houdt van experimenteren in bed, ook als ze niet verliefd zijn,” aldus astroloog Anna Kovach. Ook dit sterrenbeeld wordt geruled door Mars.

3. Steenbok

Het koppige sterrenbeeld Steenbok, staat dan wel niet bekend om het tonen van zijn emoties, de seksdrive van dit sterrenbeeld is daarentegen wél om U tegen te zeggen, als we de sterren mogen geloven. Steenbokken zijn harde werkers, en dat zijn ze óók in bed.

Happy new moon! Een ritueel voor de nieuwe maan die je altijd kan toepassen

4. Boogschutter

Het avontuurlijke sterrenbeeld dat bekend staat om zijn drang naar vrijheid, kan zich – volgens de sterren – ook helemaal laten gaan in bed. Een boogschutter raakt daarom wel sneller uitgekeken op een sekspartner, en is over het algemeen niet bang om te experimenteren in de slaapkamer.

5. Stier

Het sterrenbeeld Stier wordt als romantisch gezien, in de astrologie. Het sterrenbeeld Stier wordt namelijk geruled door de Venus: de planeet van de liefde. Daarnaast houden Stieren over het algemeen veel van de goede dingen in het leven: goed eten, een beetje luxe, goede relaties, en ja: ook sensualiteit en seks.

6. Vissen

In de astrologie worden ook Vissen gezien als één van de meest romantische sterrenbeelden. “Vissen kunnen fysiek en dramatisch verliefd worden, waardoor ze ook niet van hun lover kunnen afblijven,” aldus astroloog Inbaal Honigman.

Herken jij je helemaal niet in jouw sterrenbeeld? Dit is waarom je je niet herkent in je sterrenbeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️