Eva Spigt
Eva Spigt Liefde & Seks 5 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

5 effectieve manieren om je relatie om zeep te helpen

Ken je die film ‘How to lose a guy in 10 days’ waarin Andie er alles aan doet om mannen af te schrikken? Van elke dag bellen tot jezelf fotoshoppen in zijn foto’s. Wij geven je 5 tips hoe je je relatie om zeep kunt helpen. Pas op, ze zijn zeer effectief.

Maak ruzie

De perfecte manier om je relatie om zeep te helpen, is door ruzie te maken om de kleinste dingen. Haal oude koeien uit de sloot en maak van een mug een olifant. Ga er vol in en laat niks van je partner over. Smijt met deuren, schreeuw, en laat je partner vooral niet uitpraten. Je wilt deze discussie immers winnen toch?

Hoe je jezelf kwijt kan raken in een relatie (en de signalen waaraan je het herkent)

Blijf er vervolgens elke dag over zeuren en laat de boel lekker escaleren. Wat ook goed werkt: trek je terug. Niet om de relatie te laten werken natuurlijk maar om je liefde lekker in z’n sop gaar te laten koken. Iemand de silent treatment geven, werkt altijd.

Ga digitaal vreemd

Volg de meest hete mensen op de gram en slide vervolgens bij iedereen in de DM. Dat zal je relatie goed doen, lekker veel aandacht van anderen. Jij blaakt van het zelfvertrouwen en in principe doe je niks fout, het is niet dat je met je tong in iemand anders hangt.

Digitaal vreemdgaan was nog nooit zo makkelijk. Installeer bovendien ook alle datingapps op je telefoon. Je moet immers je opties openhouden toch? Tip: zet je partner nooit maar dan ook nooit op jouw social media profiel. Snijd vooral die persoon van je foto’s en tag ze ook niet op jullie vakantiefoto’s. Jouw Instagram is nou eenmaal jouw leven en niet dat van jullie samen.

Wees heel kritisch (en maak diegene desnoods verbaal af)

Jij bent perfect, toch? Goede baan, je sport en voelt je goed. Je partner daarentegen is maar een minkukel met een saaie job en lelijk lichaam waar echt iets aan gedaan moet worden. Heb je ooit iemand gezien met een rugkwabje? Nou dan, moet je partner maar minder eten en gaan sporten.

Zó blijf je trouw aan jezelf binnen je relatie

Wat helemaal werkt om je relatie om zeep te helpen, is om dit elke dag te zeggen. Elke fout die je partner maakt, is een enorme teleurstelling voor jou. Het positieve daaraan is dat je dat allemaal mag zeggen. What doesn’t kill you, makes you stronger ofzo en dat moet je partner ook begrijpen.

Waarom je waarschijnlijk met de verkeerde persoon gaat trouwen

Je probeert het beste in iemand naar boven te halen. Zeg vooral dat iemand een pannenkoeken-reet heeft en moet gaan sporten zodra diegene iets ‘slechts’ eet.

Communiceren kun je leren

Daarom is het ook zo vreemd dat je partner na een aantal maanden nog steeds niks snapt van jouw bodylanguage en je zinnen niet afmaakt. Hallo, als het je soulmate is, dan moet diegene toch wel ruiken wat je bedoeld?

Welk relatietype ben jij eigenlijk? Doe de test

Als iets je dwarszit, probeer er dan vooral niet over te praten. Wat je wel kunt doen: rol met je ogen, zucht heel veel of praat ongeïnteresseerd. Dé bouwsteen voor een mislukte relatie is dus toch wel miscommunicatie.

Ga lekker snel en trouw!

Elkaar rustig aan leren kennen? Welnee! Ga lekker snel, negeer alle red flags, en ga meteen trouwen. Dé formule om je relatie snel om zeep te helpen. Trouw vooral met iemand die op een hele andere golflengte zit, iemand die een andere religie heeft of iets totaal anders wil in het leven. Zeer effectief!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️