Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 18 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 18 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 18 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Kreeft
  • Zon (ego): Maagd
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in weegschaal

Ram (20 maart t/m 19 april)

Als echte individualist zorgt de Kreeftenmaan ervoor dat conflicten rondom het thuisfront omhoog komen. Probeer daarom om vandaag meer tijd te besteden met je familie, vriendenkring of liefde om eventuele onduidelijkheden snel te kunnen klaren.

Stier (20 april t/m 20 mei)

De Kreeftenmaan is een maan die je over het algemeen emotioneler maakt dan dat je gewend bent, maar verrassend genoeg vind je het extra makkelijk om hier duidelijk over te communiceren. Fijn om je hart te luchten via gesprek, of door lastige emoties eens op papier te gaan zetten.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Mercurius retrograde is nog niet helemaal over en dat zal je vandaag merken aan de communicatie in je relaties, of het feit dat je merkt dat je moeite hebt met jezelf te uiten. Zie het als een leerles, die je laat zien dat je extra aandacht moet besteden aan het formuleren van de juiste boodschap.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Je voelt je weer herboren nu de maan jouw talenten versterkt als ze in jouw sterrenbeeld staat. Erg fijn, want hierdoor ervaar je meer harmonie en voelt het alsof je de dag aan kan. En dat kan jij zeker, Kreeft!

De energie van de maan: zo werk je ermee

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Dat emoties vandaag een rol spelen, is duidelijk. De maan in Kreeft laat zien dat het tijd is om oude zaken af te ronden zodat je niet zo in de grudge blijft hangen die je tegen sommige mensen hebt, want deze negatieve energie maakt je humeur niet bepaald beter.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De gevoelige energie van de Kreeftenmaan maakt je bewuster van vriendschappen en wat ze voor je betekenen. Nu de maan een fijne hoek maakt met jouw sterrenbeeld, stel jij jezelf meer open naar deze waardevolle relaties. Een goede dag om af te spreken dus, waarom niet samen lunchen?

Birth chart: dit is waarom je jouw geboortekaart wilt leren begrijpen

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Zowel de Kreeftenmaan als Mercurius die nog in retrograde staat zorgen ervoor dat je meer struggles ervaart op werk. Communicatie loopt niet even lekker en je ervaart meer stress. Een goede dag dus om eerder naar huis te gaan.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Waar de Kreeftenmaan de een emotioneler maakt, geldt het juist niet voor jou. Jij voelt je gesterkt en komt daarbij in een lekkere flow waarbij jij jezelf makkelijker open stelt. Een lekkere energie die best eens nieuwe kansen op je pad kan gaan werpen de komende dagen.

Een astroloog vertelt: dít is de invloed van je sterrenbeeld op je mentale welzijn

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Tussen de lakens zit het wel snor bij jou. Als echte avonturier zorgt mars in Tweelingen ervoor dat je nieuwe kanten van jezelf of van je partner ontdekt, misschien tijd voor een rollenspel?

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Dagen waarin de maan in Kreeft staat, zijn niet je favoriete dagen omdat je bewust wordt van je niet zo fantastische werk-privé balans. Als echte workaholic verlies jij je soms in de taken die gedaan moet worden, een goed moment dus om meer tijd te besteden met de mensen die er echt toe doen.

De leuke kanten van het daten met jouw sterrenbeeld (en die van je lover)

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Normaal ben je best in je nopjes in je eentje, maar de laatste tijd ervaar je het gezelschap van familie als extra warm en fijn dankzij mars in Tweelingen. Tip van de dag: gebruik jouw creativiteit om briefjes met lieve woorden voor anderen achter te laten.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Emoties zijn sterk, maar jij als krachtige Vissen gaat hier niet mee ten onder. Het tegendeel juist, want deze krachtige Kreeftenmaan gebruik je om de romantiek een extra boost te geven. Lang leve de liefde!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️