Bedrock’s geleide meditatie: more (self)love deel 2 (10 minuten)

In deze geleide meditatie van 10 minuten focussen we op positieve energie, compassie en acceptatie. Het onderwerp van deze meditatie is liefde, en dan vooral het gevoel dat er van ons wordt gehouden, dat we gesteund worden en dat we er volledig mogen zijn.

Je kunt deze meditatie op elk moment van de dag doen, als je behoefte hebt aan meer zelf-liefde, meer in verbinding wilt staan met jezelf, of wanneer je iemand (of jezelf) wilt vergeven.

Oefening door Chantal Soeters

Chantal is yogadocent en coach. Ze geeft inmiddels tien jaar yogales, bij onder andere Delight Yoga. Meditatie is voor haar een praktische manier om bewust te vertragen in deze drukke en snelle wereld. Chantal gelooft in de kracht van meditatie om je leven op een eenvoudige en praktische manier in positieve zin te veranderen. Een van de redenen dat Chantal meewerkt aan de Bedrock meditaties is omdat ze meditatie toegankelijk wil maken voor iedereen.

Meditatie is niet moeilijk of zweverig. Het helpt je om met aandacht en intentie in het leven te staan. Het brengt je terug tot de kern van wat je echt belangrijk vindt zodat je los kunt laten wat er niet toe doet.

Meer meditatie-oefeningen: Ontspan met Bedrock’s geleide meditaties

De Bedrock meditaties zijn bedoeld ter ontspanning en vormen geen vervanging voor medische of psychologische behandeling. Als je een geschiedenis van psychische aandoeningen hebt, raadpleeg dan eerst een arts of een andere professionele zorgverlener voordat je deelneemt aan de meditaties.

Dit betekent niet dat meditatie schadelijk voor je is, maar het kan soms best een heftig effect hebben. We vragen je daarom te stoppen wanneer je je oncomfortabel voelt, en niet te luisteren naar de meditaties onder invloed van alcohol of andere stoffen die je stemming kunnen veranderen.

Geleide meditaties meer zelfliefde

Het is tijd voor een nieuwsbrief die je verder brengt (+ ontvang een mindful kleurplaat)

Schrijf je in en ontvang gratis de Bedrock kleurplaat!

Reageer op artikel:
Bedrock’s geleide meditatie: more (self)love deel 2 (10 minuten)
Sluiten