Rosa Bertram
Rosa Bertram Luistervoer 20 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Bedrock Talks: over (het níét zoetsappige) zelfliefde met selflove-expert Nadja van Osch

Over een bewust en gelukkig leven schrijven we bij Bedrock maar al te graag. Maar omdat we soms nét iets meer de diepte in willen, kan je ook luisteren naar Bedrock in onze podcastserie ‘Bedrock Talks’. Dit keer hebben we het met over zelfliefde, dat tegen alle vooroordelen in – inclusief die van onszelf – alles behalve zoetsappig is.

In nieuwste aflevering van Bedrock Talks praten we je helemaal bij over zelfliefde; een term die naar onze mening onderschat wordt.

Bedrock Talks over zelfliefde

Toegegeven: zelfliefde is een beetje een vage en zoetsappige term, maar tegelijkertijd één van de belangrijkste onderdelen van ons leven.

Om iets meer context aan het begrip zelfliefde of selflove te geven, spreken we met niemand minder dan zelfliefde-expert en mindfulness-coach Nadja van Osch.

Lees ook: Waarom zelfliefde een onderschatte term is (en hoe je elke dag weer jezelf gelukkig maakt)

Bedrock Talks Zelfliefde Nadja van Osch
Bron: Nadja van Osch Nadja van Osch

Nadja van Osch

Die naam heb je misschien weleens eerder voorbij zien komen. Ware het niet door deze toffe Self Love Summit, dan is het misschien wel door haar eerlijke en oprechte Instagrampagina. Eentje waar we ons graag door laten inspireren. Nadja laat namelijk zien dat zelfliefde alles behalve zoetsappig is. Bubbelbaden en gelakte nagels zijn namelijk niet alléén waar zelfliefde voor staat. Een fijne bijkomstigheid is het natuurlijk wel.

Zelfliefde gaat om een fundamentele liefde voor jezelf. Ook het creëren van een fijne omgeving hoort daarbij. In de nieuwste Bedrock Talks vertelt Nadja waarom dat zo essentieel is in een gelukkig leven en wat zelfliefde te maken heeft met (giftige) liefdesrelaties.

En dat ‘niet-goed-genoeg-stemmetje’ in je hoofd? Die helpt ze mindful te managen door weer terug te komen naar liefde voor jezelf. Want die is er áltijd. Luister je mee?

Luister de podcast over vrije liefde

Luister naar Bedrock’s Lisanne en Rosa die in gesprek zijn met Nadja van Osch over zelfliefde. De nieuwe aflevering van Bedrock Talks kan je nú luisteren op Spotify en Apple podcast. We zijn mega benieuwd wat jullie ervan vinden. Laar je een review achter?

Nadja organiseert verschillende cursussen. Aanstaande maandag 23 september start De Zelfliefde Challange. De cursus leert je zelfliefde eigen maken en is helemaal gratis. Schrijf je hier in. 

Luisteren naar Bedrock Talks?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️