Emma Bering
Emma Bering Psyche 15 sep 2018
Leestijd: 3 minuten

Doe mee met de eerste online zelfliefde summit met 6 powervrouwen

Zelfliefde is een onderwerp dat de laatste tijd wat vaker wordt besproken. En dat is een hele goede ontwikkeling, vinden wij. Niet alleen omdat zelfliefde een belangrijk onderwerp is, maar ook omdat we het daar vaker met elkaar over moeten hebben. Nadja van Osch organiseert daarom de eerste gratis online zelfliefde summit van Nederland!

Van 16 tot en met 22 september kan je elke dag een online summit volgen helemaal in het thema van zelfliefde.

Leer over zelfliefde van deze inspirerende vrouwen

Tijdens deze zelfliefde summit krijg je een kijkje in de mindset van een aantal inspirerende vrouwen. Ze vertellen over de liefde die ze aan zichzelf geven, welke dromen ze waarmaken en met welke struggles ze omgaan. Deze inspirerende vrouwen geven je mindset-tips en leren je daarmee gelijk om ‘nee’ te zeggen, in jezelf te geloven, jezelf minder te vergelijken met anderen en hoe je een burn-out kan voorkomen.

Dit zijn de zes powervrouwen die tijdens deze zelfliefde summit zullen spreken:

zelfliefde summit

 

Eve Tomaszewsky

Eve is oprichtster van The Goaldiggers Club, een platform dat door middel van toffe content en real life events de verhalen van allerlei ambitieuze vrouwen deelt. Haar missie is vrouwen te empoweren en ze te helpen hun doelen te bereiken. Empowered women empower women, right!

Nina Pierson

Nina kennen we natuurlijk allemaal als mede-oprichtster van Bedrock, maar ook als oprichtster van de saladebar keten SLA. Naast dat ze moeder is én zwanger is van een tweede kindje, is ze momenteel ook een boek aan het schrijven, voor alle mama’s (to be) waarin zij centraal staan.

Jet van Nieuwkerk

Jet is auteur en blogger, waarbij alles draait om een happy en healthy lifestyle dat vooral niet te streng moet zijn, kijk dat zien we wel zitten. Jet wist orthorexia ook meer onder de aandacht te brengen, dankzij haar persoonlijke verhaal die ze via de driedelige serie ‘niet gezond meer’ heeft gedeeld.

Zo zet je jezelf op nummer één (en implementeer je deze 5 self-care routines in je leven)

Caroline Glasbergen

Caroline is oprichtster en eigenaresse van FITSHE, proteïnen-shakes op biologische basis voor na het sporten. Hierin zitten alle voedingsstoffen die het lichaam van een vrouw nodig heeft om na het sporten te herstellen. Daarnaast is ze Viva 400-vrouw en helpt ze vrouwen te werken vanuit hun vrouwelijke essentie als business coach.

Emilie Sobels

Emilie is oprichtster van de co-workings spaces door heel Nederland: Hashtag Workmode, voor women only. Daarnaast is ze co-auteur van de boeken ‘Babe, you got this.’ en ‘Babe, you got this. Het werkboek’.

Nadja van Osch

Last but not least, Nadja. Nadja is, naast de organisator van deze online zelfliefde summit, mindfulness en zelfliefde coach, moeder en oprichtster van de Let Love Rule cursus. Oh, en ze woont in Bali, goals!

Meld je aan voor de zelfliefde summit

Lijkt jou dit nou een super tof idee? Meld je dan gratis aan en ontvang vanaf 16 september elke ochtend om 07.00 uur een mail met daarin een Q&A van de desbetreffende spreker van de dag.

De summit is dus gratis en volledig online! Inschrijven kan via deze site.

Meer lezen over zelfliefde?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Doe mee met de eerste online zelfliefde summit met 6 powervrouwen
Sluiten