Eva Spigt
Eva Spigt Welzijn 27 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

De tofste nieuwste (hot) yoga & work-out gyms in Amsterdam

Wist je dat een work-out dé manier is om je gelukhormonen een boost te geven? Daarom zetten wij de tofste nieuwe work-out gyms voor je op een rij in Amsterdam. Doe bijvoorbeeld een mindful sportles in een kerk, een yogales met opzwepende muziek of als een pilatesles te gewoontjes is voor je, doe ‘m dan in een verhitte ruimte.

Wij zetten de tofste nieuwste gyms in Amsterdam voor je op een rij.

Waarom sporten?

Niet alleen zorgt sporten voor meer spierkracht, een betere conditie en een gezonde levensstijl. Het is ook de manier voor om een betere nachtrust te krijgen en het verkleint de risico’s op aandoeningen zoals beroertes, hart-en vaatziekten en obesitas.

Hup hup, duik deze studio’s in en gaan met die banaan.

Studio191

Studio191 is al iets langer een begrip in Amsterdam maar nieuw zijn de hete lessen die ze bij Studio West aanbieden. Deze boetiek studio biedt al langer unieke yoga, fitness en andere mind&movement work-outs.

Maar alsof een normale barre of pilates les nog niet genoeg is, kan je nu dus ook kiezen voor een hot Pilates of barre work-out. Dat wordt zweten geblazen! Liever normaal? Wekelijks kan je kiezen uit meer dan 180 lessen waaronder ook hedendaagse yogastijlen voor meer flexibiliteit en zen in je leven.

Heaven11

Je bevindt je in de hemel bij Heaven11! Deze studio is the new kid on the block in de sportwereld en ze brengen iets nieuws: yoga met een beat. Bij deze hot yoga work-out doe je asanas op het ritme van de muziek, met gedimde lichten en een lekker temperatuurtje.

Dipje? Een mindful sportieve break tijdens werk verbetert écht je mentale staat

Na deze work-out van 50 minuten voel je je niet alleen energieker maar ga je ook aan de slag met je flexibiliteit en kracht, dat terwijl je je lichaam een detox geeft. Het heet niet voor niets Heaven11.

Round11

Kan je niet kiezen tussen een boksen of een HITT klasje? Bij Round11 combineren ze best of both worlds. Eerst een paar minuten boksen gevolgd door een krachtoefeningen op de vloer. Een work-out die je laat zweten. Wist je dat boksen helpt om emoties los te laten en je weerstand op te bouwen? Zeker het proberen waar dus!

The cosmos

Bij The Cosmos staat verbinding centraal. Deze Yoga & Pilatus studio is uniek omdat je naast fijne lessen als Cosmic Pilatus, Moon Yoga en Aromatherapie Yoga hier ook terecht kunt voor een meer holistische manier van leven. Kom bijvoorbeeld langs voor een tarotkaartlezing, cacao ceremonie of klankschaalsessie.

Met deze nieuwe vorm van yoga wordt je energiesysteem opgeschoond

Ze bieden ook fijne mama yogalessen aan die ideaal zijn tijdens je zwangerschap of daarna. The Cosmos brengt een moment van rust midden in de drukke stad. Enne… wist je dat ze net een totale make-over hebben ondergaan?

Sanctum

Sanctum biedt wel een hele bijzondere work-out op een waanzinnige plek in Amsterdam: de Dominicus Kerk. Deze zuiverende workout versterkt je lichaam en geest door middel van een holistische bewegingsreeks. Denk hierbij aan moderne fitness gecombineerd met kundalini, ademwerk en HITT. Dat allemaal op de beats van een zorgvuldig samengestelde muziek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️