Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Beweging 27 jun 2019
Leestijd: 4 minuten

De fijnste yogascholen in Rotterdam op een rijtje

Wij nemen regelmatig een lekker yogalesje. Om onze geest op te laden, ons lichaam te stretchen en weer even in contact te komen met jezelf. En dat is zeker geen verkeerde bezigheid in de dagelijkse rush waar we tegenwoordig in verkeren. Even out tunen en een moment voor jezelf nemen, stilstaan bij hoe je je voelt en tegelijkertijd fysiek bezig zijn is heerlijk én goed voor je.

Om die reden zochten we de fijnste plekken voor yoga in Rotterdam voor je uit. We vertellen je waar je aan het juiste adres bent voor een fijne zonnegroet en de meest ontspannende savasana.

Yoga in Rotterdam

We hebben gekeken naar de sfeer, uitstraling, het zen-gevoel dat de school bij je oproept én natuurlijk de yogaklasjes zelf. Deze yogascholen in Rotterdam raden we je zeker aan om een keer uit te proberen.

Ook leuk: Grappige dingen die je herkent als je een echte yogi bent

Yoga Vidya in Rotterdam

In hartje Rotterdam vind je Yoga Vida, een down-to-earth yogaschool waar yoga op de authentieke manier wordt gegeven. Je neemt deel aan lessen die op een traditionele manier worden gegeven door docenten die van wanten weten. Doe een traditioneel lesje hatha yoga of een nieuwere yin of vinyasa flow yoga.

Bij Yoga Vidya kun je 7 dagen per week yoga doen (vanaf 06:00 ‘s ochtends tot 22:00 ‘s avonds) in een sfeervolle studio. De studio is een erkend opleidingscentrum voor yoga, meditatie, workshops, evenementen en een Yoga Teacher Training.

Adres van Yoga Vidya
Vijverhofstraat 47
3032 SB Rotterdam
Bekijk het rooster en de openingstijden op de website.

Handig: Zo pak je de draad weer op met yoga

Yoga MiraMira in Rotterdam Noord

Als je op zoek bent naar een kleine yogastudio, is Yoga MiraMira in Rotterdam Noord een fijne plek. De lessen worden gegeven in kleine groepen, waardoor er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht. Je volgt er o.a. lessen Ashtanga yoga, Hatha yoga en Yin yoga. Er worden ook massages gegeven bij de yogaschool.

Adres van MiraMira
Zaagmolenstraat 94 b
3035 HE Rotterdam
Bekijk het rooster en de openingstijden op de website.

Vind je vast ook leuk: Onze 5 favoriete yogascholen in Amsterdam op een rijtje

Bodhi Yoga in Rotterdam

Bodhi Yoga is een yogaschool waar je niet alleen meedoet aan fijne yogalessen, maar ook meditaties en mindfulness-cursussen kunt volgen. Dagelijks kun je meerdere lesjes volgen van ‘s ochtends tot ‘s avonds. De lessen beginnen rond 9 uur ‘s ochtends, dus voor je werk de dag rustig beginnen, is helaas geen optie.

Adres van Bodhi Yoga
Hoogstraat 29
3011 PE Rotterdam
Bekijk het rooster en de openingstijden op de website.

Balansz Yoga in Rotterdam

Balansz Yoga vind je op 2 plekken in Rotterdam (en ook in Den Haag!). Je volgt er allerlei soorten yogalessen: van een inspannend lesje hot yoga tot een ontspannende Yin yoga.

De yogastudio waar de lessen worden gegeven is ruim en licht. Ook kun je bij de yogstudio terecht voor fijne massages. Wist je dat yoga je lichaam opent zodat de massage daarna nog effectiever is?

Adres van Balansz Yoga
Mariniersweg 151
Kleiweg 16
Bekijk het rooster en de openingstijden op de website.

Hot Yoga Place in Rotterdam

De yogalessen bij Hot Yoga Place in Rotterdam zijn verwarmd met infrarood (40 graden) en zijn alleen voor vrouwen – van jong tot oud. Een uniek concept in Nederland. Dagelijks vinden er lessen plaats, van ‘s ochtends tot ‘s avonds. Voor je werk een yogalesje meepakken, is helaas niet mogelijk, want de school opent rond half 10.

Wil je wat meer persoonlijke aandacht? Je kunt bij Hot Yoga place ook individuele lessen volgen. De les wordt helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

Adres van Hot Yoga Place
Moltzerhof  2 & 14
3052 VA Rotterdam
Bekijk het rooster en de openingstijden op de website.

Verder lezen: Ik ging voor het eerst in m’n leven naar een yoga-retreat en dit is wat ik ervan vond

Luister nu ook naar Bedrock

Geef jij om ook het welzijn van de wereld en wil je graag bijdragen een mooiere plek? Dan is onze nieuwste podcast Bedrock Talks een perfecte match voor jou! Rosa en Lisanne interviewen in de derde aflevering klimaatjournalist van de Correspondent Jelmer Mommers.

Spoiler: Jelmer vertelt waar de opwarming van de aarde mee begon, dat het niet te laat is en vooral: wat wij kunnen doen. Want dat we iets kunnen doen, dat is zeker. Maar dat we dat nú moeten doen, is nog niet het gesprek van de dag.

Tip: Luister en volg Bedrock Talks via Spotify en iTunes & Apple Podcasts!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️