Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Body 2 aug 2019

Yoga in Haarlem? Dit zijn onze 5 favoriete yogascholen

Yoga doen we het liefst elke dag, niet alleen omdat het ons hoofd rustig maakt maar ook omdat het ons lijf in balans brengt en zorgt voor stabiliteit. We volgen met liefde klasjes bij de yogascholen waar je spontaan zen van wordt zodra je er een stap binnen zet. En dat worden er meer en meer door het hele land heen. Yoga in Haarlem volgen? Probeer ‘s één van deze fijne plekken.

Dit zijn de fijnste yogascholen in Haarlem volgens de Bedrock redactie om uit te proberen.

Yoga Haarlem

We hebben gekeken naar het zen-gevoel dat de yogaschool bij je oproept, de sfeer, en de yogalessen en tijdstippen. Deze plekke voor yoga in Haarlem zijn onze aanraders.

De Yoga Tempel

‘Stretch your mind’ staat er in koeienletters als je op de website van De Yoga Tempel in Haarlem terechtkomt. Mooi, want dat is precies wat we willen: een opgeruimde en relaxte geest.

Lees ook: Onze 5 favoriete yogascholen in Amsterdam op een rijtje

Bij De Yoga Tempel kan je dagelijks verschillende lessen volgen. Sommige dagen kan je al om half 8 ‘s ochtends terecht, andere dagen beginnen de lessen iets later. Ook organiseert de yogaschool in Haarlem retreats in Nederland en het buitenland en kan je verschillende yoga workshops volgen. Genoeg te doen in ieder geval!

Adres van De Yoga Tempel
Turfsteeg 4
2011 DC Haarlem
Bekijk het rooster en de openingstijden op de website.

De eerste informatie avond voor de Yoga Opleiding Innerwork was een hit #yogaopleiding #yogaopleidingnederland #yogainnerwork #yoga #yogadocent #chakra #yogaevent #yogaevents

24 Likes, 0 Comments – Yoga Innerwork (@yogainnerwork) on Instagram: “De eerste informatie avond voor de Yoga Opleiding Innerwork was een hit #yogaopleiding…”

Yoga Innerwork

Bij Yoga Innerwork worden elke dag yogalessen gegeven in verschillende stijlen. In een mooie, rustieke en rustgevende zaal volg je jouw yogales. De lestijden starten om 9 uur (snel voor werk een lesje volgen, kan dus helaas niet) en je kunt tot half 9 ‘s avonds aanschuiven voor een groepsles.

Ook bij Yoga Innerwork kun je allerlei workshops en cursussen volgen – van Ayurveda tot meditatie en allerlei mindfulness-oefeningen.

Adres van Yoga Innerwork
Kleverlaan 9
2023 JC Haarlem
Bekijk het rooster en de openingstijden op de website.

Thuis yoga doen? Een mini-yogaguide: de krachten van yoga uitgelegd (en 3 fijne poses)

Glow Yogastudio Haarlem

Op de vroege ochtend een lesje yoga volgen? Bij Glow Yogastudio in Haarlem kun je op sommige dagen vanaf het krieken van de morgen (denk 07:15) een yogales volgen. Geen manier om de dag beter te beginnen dan dat!

De lessen duren 1 uur en een kwartier, genoeg tijd om helemaal tot rust te komen. Ook fijn je kunt bij Glow een gratis proefles volgen.

Adres van Glow Yogastudio Haarlem
Nieuwe Groenmarkt 35
2011 TT Haarlem
Bekijk het rooster en de openingstijden op de website.

Lees ook: De fijnste yogascholen in Rotterdam op een rijtje

Studio44

Studio44 in Haarlem is een yogastudio om je vingers bij af te likken. De studio ziet er spotless uit en is niet alleen een plek voor yoga in Haarlem, maar voor movements in het algemeen. Je bent er ook aan het juiste adres voor een les pilates of barre.

Daarnaast is de studio ook een plek om advies in te winnen over jouw voeding en levensstijl. Je kunt er orthomoleculair advies krijgen en er zijn ook coaches beschikbaar.

Adres van Studio44
Burgwal 44
2011 BE Haarlem
Bekijk het rooster en de openingstijden op de website.

Must read: Waarom je nu echt aan yoga wilt beginnen (ook al ben je niet zweverig)

Mysore mornings bij Lila. Het is alweer bijna t eind van de Mysore week. Een week lang hebben de Lila yogis elke morgen practice kunnen komen doen. Vanaf volgende week weer dinsdag, vrijdag en zondag bij ons op de mat! OMOMOM . . . #lilayogahaarlem #hathayogahaarlem #ashtangayogahaarlem #yogahaarlem #ayurveda #mysorestyle #morningpractice #welcometomysore #yogaworkshopshaarlem #yogaislife #yoga #ashtanga #yogaeveryday #iloveyoga #Haarlem

26 Likes, 2 Comments – Lila Yoga (@lilayogahaarlem) on Instagram: “Mysore mornings bij Lila. Het is alweer bijna t eind van de Mysore week. Een week lang hebben de…”

Lila Yoga

Lila Yoga is een kleine en knusse yogaschool in hartje Haarlem die zich richt op Ashtanga yoga. Docentes Marloes en Noortje leiden samen de school. Je kunt er één les per dag volgen die ‘s ochtends of ‘s avonds plaatsvindt. De lessen zijn klein en er is dus veel aandacht voor jou als persoon.

Adres van Studio44
Oranjeboomstraat 168
2013 WC Haarlem
Bekijk het rooster en de openingstijden op de website.

Meer over yoga

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Yoga in Haarlem? Dit zijn onze 5 favoriete yogascholen
Sluiten