Jeroen van Lokven
Jeroen van Lokven Luistervoer 13 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

5 podcasts over persoonlijke groei (fijne motivatie voor het nieuwe jaar)

In de trein, op de fiets of gewoon lekker thuis op de bank: oordopjes in en je favoriete podcast aan. Met één druk op de playknop zijn we wijzer over verschillende wereldzaken. Podcasts zijn niet voor niets populairder, en vooral handiger, dan ooit. Daarom tippen we regelmatig onze favoriete podcastshows!

Dit zijn onze 5 favoriete podcasts over persoonlijke groei:

Let Love Rule Podcast

In haar podcast gaat Nadja van Osch diep in op onderwerpen als relaties, business, zelfliefde en het verbeteren van je mindset. Ze zoekt moeilijke onderwerpen op en probeert taboes te doorbreken. Dit doet ze door je mee te nemen in haar eigen leven, haar inzichten te bespreken en diepe lessen te geven. Een fijne podcast over persoonlijke groei dus!

Wist je dat wij Nadja ook weleens hebben geïnterviewd voor onze podcast? Bedrock Talks: over (het níét zoetsappige) zelfliefde met selflove-expert Nadja van Osch

Growthinkers Podcast

Bij Growthinkers geloven ze dat bewustwording nodig is om een verandering in gang te zetten. Doormiddel van hun podcasts – ze hebben er 3: één boek, het groene hart en wat is succes? – hopen ze hun steentje bij te dragen bij deze bewustwording, zodat iedereen een verschil kan maken.

Podcast-host met groen hart Jelle Derckx hebben we ook te gast gehad in de podcast studio: Bedrock Talks: over minimalisme en duurzaamheid met Jelle Derckx

Leef Je Mooiste Leven Podcast

In hun podcasts bespreken Michael Pilarczyk en Cindy Koeman hun ideeën over persoonlijke ontwikkeling, geluk, geld, bewustzijn, mindfulness, levenskunst, meditatie en innerlijke rust.

Het fijne aan deze podcast is dat de presentatoren je praktische tips geven hoe je je leven mooier kunt maken. Een fijne podcast voor wie concrete en toepasbare informatie wil over persoonlijke groei.

Making Sense with Sam Harris

In Making Sense zoekt neurowetenschapper, filosoof en bestsellerauteur, Sam Harris antwoorden op belangrijke vragen. Samen met zijn gasten gaat Sam kritisch in op vragen over de geest, samenleven, actualiteiten, bewustzijn en de moraal. Een kritisch gesprek is volgens Sam de enige manier om tot diepgang te komen.

Must read: Podcast tip: In de OP ZOEK podcast krijg je antwoord op al je levensvragen

Bedrock Talks

Wie Bedrock al even kent, zal het vast wel weten; we hebben namelijk ook onze eigen podcast! Hierin gaan Rosa en Lisanne in gesprek over een bewuster leven. Samen met experts zoeken we naar manieren om bewust, duurzaam en gezond te leven, om zo de beste versie van jezelf te worden!

Extra podcast tips:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️