Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Luistervoer 30 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Podcast tip: In de OP ZOEK podcast krijg je antwoord op al je levensvragen

In de trein, op de fiets of gewoon lekker thuis op de bank: oordopjes in en je favoriete podcast aan. Met één druk op de playknop zijn we wijzer over verschillende wereldzaken. Podcasts zijn niet voor niets populairder, en vooral handiger, dan ooit. Daarom tippen we regelmatig een goede podcastshow. Deze keer: de OP ZOEK podcast.

De naam van de podcast zegt al genoeg: voor hun podcast gaan Marije en en Naomi op zoek naar en in gesprek met experts over vernieuwende én eeuwenoude zienswijzen. Om een antwoord te krijgen op alle vragen waar we tegenwoordig mee in ons hoofd zitten.

Ook leuk om te luisteren: De podcast Praten Over Bewustzijn brengt filosofie met een knipoog

De OP ZOEK podcast

De podcast wordt gehost door Marije Dijkstra en Naomi van Ree. Twee meiden die super nieuwsgierig zijn en antwoord willen op al hun vragen op het gebied van gezondheid en gelukkig zijn.

De podcast is ondertussen al 17 afleveringen lang en elke twee weken komt er een nieuwe aflevering online over een ander interessant onderwerp.

Bewuste onderwerpen

De onderwerpen en gasten die in de show aan bod komen, bieden je allerlei inzichten om zelf mee aan de slag te gaan. Denk aan Ayurveda met Martine van Beusekom (oprichter van de Ayurveda Academy bij Deligt Yoga in Amsterdam), maar ook aan onderwerpen als feng shui, manifesteren en seksualiteit.

Meer luisteren over seksualiteit: over (vrije) liefde, monogamie, seks en méér met seksuologe Nynke Nijman

Persoonlijk

De twee meiden stellen alle vragen die jij zelf ook zou willen stellen aan experts op allerlei gebieden. Daarnaast begint de podcast altijd met een kort en persoonlijk stukje, waardoor je Naomi en Marije beter leert kennen.

De afleveringen duren (ruim) een uur. De perfecte lengte om even uit te tunen en een wandeling te maken of juist rustig op je bank te hangen met je koptelefoon op.

Benieuwd geworden? Je luistert de podcasts hieronder of via Spotify en Apple Podcasts.

Dit vind je misschien ook interessant

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Podcast tip: In de OP ZOEK podcast krijg je antwoord op al je levensvragen
Sluiten