Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 30 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dít kan je verwachten nu de nieuwe maan (en zon!) in Stier staat

Op 30 april is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt zij ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Stier draait het volledig om relaxter in het leven te gaan staan.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld die ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven een nieuwe invulling gaan geven.

Zelfs als je denkt alles op een rij te hebben…

Nieuwe maan in Stier

Nu we leven in een wereld waarin de klimaatcrisis een grotere rol gaat spelen, onze generatie een stuk lastiger aan een woning komt en er ook nog een dreigende oorlog voor de deur staat, ervaren we meer stress dan normaal. Mede door de informatie overload van social media is het lastig om te ontsnappen aan de zaken van het dagelijks leven die bovenop onze eigen volgelopen emmer komen.

Dat we niet ontkomen aan stress is duidelijk, maar de nieuwe maan in Stier zal ons wel leren dat we invloed hebben in hoe we hiermee omgaan.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 30 april komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

Hoe je vanavond de nieuwe maan kunt vieren

De start van de fase breekt aan als de maan tussen aarde en zon schuift, waardoor het zonlicht onderbroken wordt en de maan in het duister valt. Een momentje om in jezelf te keren en te voelen wat jouw hart en onderbewustzijn je vertelt. Zeg maar hallo tegen nieuwe inzichten, want dit is een gamechanger!

Wat kan je verwachten van deze nieuwe maan?

De nieuwe maan van april staat in Stier, een sterrenbeeld dat zich kenmerkt door zijn koppigheid en rustige instelling. Stier laat zich niet gek maken, zeker omdat dit sterke sterrenbeeld met 4 poten in de nuchtere aarde staat. Stier weet namelijk dat het belangrijk is om intern de rust te bewaren en ondanks de storm positief vooruit te blijven kijken.

We hebben namelijk geen controle, ook al houden we ons dat wel voor. Het leven heeft een eigen plan en Stier weet dat het daarom beter is om je niet al te druk te maken.

Lees ook: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Nu het hoogtepunt in een aards sterrenbeeld staat, wordt het geen nieuwe maan met schokkende inzichten. Het is Stier die ons inzichten zal geven hoe we stabieler blijven en leren omgaan met de curveballs die het leven ons toewerpt. Blijf in je eigen kracht en bij je eigen gevoel en leer te vertrouwen op je aardse intuïtie. Moeder natuur zit altijd goed namelijk.

Fijne nieuwe maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️