Bedrock's expert
Bedrock's expert Spiritualiteit 5 mrt 2022
Leestijd: 4 minuten

Deze edelstenen helpen om je soulmate liefde aan te trekken

Verlang jij – net als veel anderen – échte naar ware liefde en zielsverwantschap met een levenspartner, maar heb je je soulmate van de liefde nog niet ontmoet? Waarschijnlijk geeft het universum je al langer subtiele duwtjes in de goede richting. Als jij er klaar voor bent, komt hij of zij bij ‘toeval’ je leven binnenstappen. Je kunt dit proces van synchroniciteit een handje helpen door je gevoelens en gedachten af te stemmen op onvoorwaardelijke liefde. Dit hoef je trouwens niet alleen te doen. De natuur kan je hierbij een handje helpen. En wel in de vorm van kleurige stenen.

De 4 edelstenen zouden je namelijk zomaar kunnen helpen om je soulmate in de liefde te kunnen vinden. Hoe zit dat?

We zijn gek op kristallen, maar hoe ethisch zijn ze eigenlijk? Dit is de schaduwkant van kristallen

Laat deze 4 stenen voor jou werken

Wellicht weet je dat er stenen zijn die de sfeer in een ruimte positief kunnen beïnvloeden. Net zo goed zijn er stenen die een positieve bijdrage leveren aan jouw gezondheid en welzijn.

Er zijn zelfs stenen die helpen om je ontvankelijkheid voor liefde te vergroten. Ontdek welke van deze 4 stenen jou gaat helpen om de liefde van je leven aan te trekken:

1. Rozenkwarts

Als je je soulmate van de liefde ontmoet, zal je merken dat het in jullie relatie om onvoorwaardelijke liefde gaat. Rozenkwarts is ideaal om deze onvoorwaardelijke liefde aan te trekken in je leven. De steen helpt om je hart te openen en je vertrouwen in de liefde te versterken.

De steen is ook behulpzaam als het gaat om jezelf helemaal te accepteren zoals je bent. Als je van jezelf houdt, ben je klaar om de onvoorwaardelijke liefde van je soulmate te ontvangen. Mocht je twijfelen of je leuk of goed genoeg bent om liefde te ontvangen, dan herinnert rozenkwarts je eraan dat je het waard bent om van te houden. Jezelf geliefd voelen helpt eveneens om je soulmate aan te trekken.

6 kristallen om jezelf mee te beschermen tegen negatieve energie

Leg rozenkwarts op je nachtkastje, draag hem als hanger op je hart, leg meerdere stenen rondom je yogamat of bad of doe een steen in een flesje water om te profiteren van de positieve energie.

2. Malachiet

Om je soulmate van de liefde aan te trekken, is het belangrijk dat je je hart openstelt. Malachiet brengt je wijsheid in je zoektocht naar je ware liefde en helpt om je hart te openen voor je soulmate. De steen heelt eveneens je hartchakra, zodat je opgekropte emoties kunt loslaten en je je gevoelens op een evenwichtige manier kunt uiten.

Ook lezen: Een soulmate of een levenspartner? (dit zijn de verschillen)

Als je hartchakra in balans is, voel je je stabiel, veilig en zeker als je je hart openstelt. Draag de steen op je hart, leg hem op je borst ter hoogte van je hart of houd hem een tijdje op die plek vast.

Malachiet werkt enorm krachtig en kan hartkloppingen geven terwijl hij inwerkt op blokkades bij het hart. Mocht dat het geval zijn, dan kun je rozenkwarts gebruiken.

3. Groene jade

Heb je het opgegeven om soulmate liefde te vinden? Laat jade je helpen. Deze steen is er voor jou om liefde, harmonie, vriendschap en geluk in je leven aan te trekken. Hierbij ben je eveneens beschermd tegen negatieve gevoelens.

Heb je een groen kristal? Dit is de heilzame werking van groene edelstenen

Groene jade werkt het beste als je de steen tijdens een meditatie ter hoogte van je hart legt. Ook een ketting met jade rond je borst werkt goed.

4. Rhodochrosiet

Rhodochrosiet heeft de kleur van de liefde. In Midden- en Zuid-Amerika geloofden ze dat een amlulet van deze steen zou helpen om je ware liefde te vinden. Draag hem op je hart om je open te stellen voor je soulmate.

Soms kan het voor je gevoel lang duren voordat je soulmate je pad kruist. Op die momenten is rhodochrosiet er ook voor jou. De steen helpt je namelijk om geduld te hebben.

Dit is de bijzondere werking van verschillende kristallen in je interieur

Mocht geduld eveneens de les zijn die je soulmate je komt brengen, dan helpt de steen je daarbij. Zo kun je meer geleidelijk van iemand gaan houden en kan de liefde tussen jullie rustig ontwaken en groeien.

Ben je zelf emotioneel nog niet klaar om liefde te ontvangen? Dan helpt de steen je om je van opgekropte emoties te ontdoen. Zo kun je je beter openstellen voor de onvoorwaardelijke liefde van je soulmate.

Ook interessant: Is dít de reden dat je geen liefde vindt?

De steen helpt je eveneens om liefdevol in het leven te staan en je liefde vrijelijk te geven. Hoe mooi is dat? En als je erover nadenkt, waarom zou het universum deze post vandaag voor je plaatsen als je dat niet zou moeten doen? Wil je weten hoe je tussen al die mensen je soulmate kunt vinden? Eerder schreven we hoe je weet of je je soulmate gevonden hebt.

Dit artikel is geschreven door gastauteur Annemiek van der Krogt. Zij is empathietrainer en daarnaast geluksblogger voor Zentana.nl. In haar blogs geeft  ze jou tips en trics om jezelf gelukkig, sterk en energiek te voelen. Zelf vindt ze haar geluksmomentjes in zingen, paardrijden, haar moestuin en de vrije natuur. Ze omringt zich graag met inspirerende mensen en producten, zoals planten en mooie edelstenen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️