Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 23 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 23 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 23 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Maagd
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in Maagd

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 september 2022

Ram (20 maart t/m 19 april)

Nu zowel de maan als Mercurius in retrograde verhuizen naar Maagd, kan het zijn dat deze samenwerking ervoor zorgt dat je de komende twee dagen tegen jezelf aan loopt en behoefte hebt aan verandering. Tijd om georganiseerder te zijn en minder impulsief te reageren als je getriggerd wordt.

Geen goede dagen dus om zware gesprekken

Stier (20 april t/m 20 mei)

Maan en Mercurius in retrograde staan de komende twee dagen in hetzelfde sterrenbeeld waardoor je moeite kan ervaren met het uiten van jezelf. Emotioneel heb je behoefte om je emoties meer te tonen, maar de boodschap weet je niet lekker over te brengen. Geen goede dagen dus om zware gesprekken te gaan voeren…

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Je bent van nature een echte prater, maar nu maan en Mercurius samen komen in Maagd zorgt de retrograde fase ervoor dat je het lastig vindt om over je emoties te praten omdat die je onverwacht kunnen overvallen. Een goed moment dus om de komende dagen zware onderwerpen te vermijden en vooral over koetjes en kalfjes te blijven kletsen.

Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Grotere kans dat je irritatiegrens een stukje hoger ligt nu maan en Mercurius de komende twee dagen in hetzelfde sterrenbeeld staan. De retrograde van communicatieplaneet Mercurius zorgt ervoor dat je sneller geïrriteerd raakt door de communicatie van anderen als deze onduidelijk is terwijl je juist behoefte aan duidelijkheid hebt.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Hallo onzekerheid die plots op speelt. Maan en Mercurius retrograde zijn niet de fijnste match, zeker als beide gaan samenwerken en ervoor zorgen dat je een stuk minder zeker van je zaak bent.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Maan en Mercurius die samenkomen in jouw sterrenbeeld kunnen ervoor zorgen dat je dag niet helemaal verloopt zoals je het graag zelf zou plannen. Emotioneel gezien heb je een sterkere behoefte aan een strakke planning, maar door de retrograde van Mercurius leer je dat het belangrijk is om jezelf flexibel in te stellen en rekening te houden met het onverwachtse.

De leuke kanten van het daten met jouw sterrenbeeld (en die van je lover)

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Wees voorbereid op emotionele spoken, zoals spoken of pijnlijke herinneringen, uit het verleden die plots weer omhoog kunnen komen nu Maan en Mercurius retrogade samenkomen. Hierdoor kan je vandaag en morgen beter geen grote beslissingen maken, want mentaal ben je er gewoon niet helemaal bij.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Alle Maagdenenergie die aan de hemel staat kan er voor zorgen dat jij je een stuk bewuster wordt van wat er in je hoofd omgaat en daar een stukje gefrustreerder over bent. Hierdoor heb je behoefte aan een uitlaatklep bij vrienden maar kan het best zijn dat jij je daar niet helemaal gesterkt in voelt. Wees daar niet te gefrustreerd over, want iedereen mag zijn grenzen aangeven.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Vandaag en morgen zal je niet helemaal uitblinken op je werk door de Mercurius retrograde die vandaag naar Maagd verhuist. Je mist een stukje concentratie of hebt het gevoel alsof je huidige werk toch niet helemaal bij je past. Een goede dag om geen impulsieve beslissingen te maken, want grote kans dat je vanuit emoties gaat handelen.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Je gaat normaal gesproken fijn op alle Maagdenenergie die in de lucht hangt die ervoor zorgt dat je extra goed bent in het opnemen van kennis, maar nu kan je sneller gefrustreerd raken als de concentratie niet zo lang blijft hangen als dat je zou willen. Een goede dag dus om vooral kleine taken te doen die je makkelijk met elkaar kan afwisselen om toch nog wat meters te maken.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Vandaag is een dag waarbij jij je meer gevangen voelt en daardoor sneller geprikkeld bent. Nu er drie grote planeten in Maagd staan, een serieus sterrenbeeld, ervaar je minder vrijheid en meer druk vanuit verantwoordelijkheden die je misschien hebt laten liggen.

Hoe vervelend het ook is, probeer de lastige taken direct in de ochtend als eerst uit te voeren, zodat je de middag spontaner kan in plannen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Met zowel Venus, Maan als Mercurius die een rol gaan spelen op jouw liefdesgebied, kan het voelen alsof er meer druk staat op het vinden van de liefde of dat je gelukkig moet zijn met een ander.

Een goed moment om te reflecteren of je wel echt iemand nodig hebt, maar houdt het bij reflecteren want het maken van dit soort belangrijke beslissingen tijdens Mercurius retrograde kan je beter uitstellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️