Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 22 sep 2022
Leestijd: 5 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop 22 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 22 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (ons onderbewustzijn): Leeuw
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in weegschaal

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 september 2022

Ram (20 maart t/m 19 april)

Nu de zon een nieuw seizoen begint in sterrenbeeld Weegschaal, zal jij de komende maanden meer behoefte hebben aan samen zijn. Normaal dop jij je eigen boontjes, maar des te fijner vind je het de komende maand om jouw levensavonturen met iemand te kunnen delen. Een goed moment dus om je kwetsbaar open te stellen naar de mensen om je heen

Stier (20 april t/m 20 mei)

Met al het fijns wat de afgelopen zomer heeft gebracht, ben je aan het werken geweest aan je winterbody. De zon verblijft de komende 4 weken in jouw gebied van gezondheid waardoor je oude patronen gaat doorbreken en beter voor jezelf gaat zorgen. Niet alleen fysiek door gezonder te eten, maar ook mentaal door je organisatieskills aan te scherpen.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Langzaam komen jouw ware kleuren weer naar boven nu de zon een nieuw seizoen start, waarbij jouw speelse kant naar boven komt borrelen. Een fijne periode om buiten de lijntjes te kleuren en het leven een stukje minder serieus te nemen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Jij voelt je de komende maanden extra sterk door samen tijd met familie door te brengen, dankzij zon in Weegschaal die ervoor zorgt dat je band met je familie sterker wordt. Dit gaat helaas niet altijd zonder slag of stoot…

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Grote kans dat het de komende weken voelt alsof je het druk zat hebt nu de zon naar Weegschaal verhuist en jouw sociale skills weer zal versterken. Niet dat die echt aandacht vereisen, maar de warme Zon zal je helpen om nieuwe mensen te ontmoeten of door je huidige relaties te verdiepen omdat je ineens meer diepgaandere gesprekken wilt gaat voeren.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Met jouw nuchtere kijk op de wereld, verscherpt de zon de komende 4 weken jouw financiën, nu ze 4 weken in Weegschaal staat die ervoor zorgt dat je meer naar het materialistische gaat kijken. Tijd om jouw organisatieskills te gebruiken en ze in te zetten om je spaardoelen te behalen nu je minder geneigd bent om impulsaankopen te doen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Jij zal je de komende 4 weken extra sterk voelen, niet alleen omdat je bijna jarig bent maar ook nu de zon in jouw sterrenbeeld staat te shinen. De warme zon maakt je bewuster van je talenten en krachten en dit zorgt ervoor dat je precies weet wat je waard bent. Tijd om deze boodschap uit te dragen en niet langer over je heen te laten lopen…

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Vandaag is de start van een periode waarin je minder lekker in je vel kan gaan zitten. De zon in Weegschaal herinnert je eraan dat het tijd is om je batterij op te laden door afstand van ongezonde situaties te nemen en je meer in je eigen bubbel terug te trekken. Een periode om een paar drastische beslissingen te maken, die later zeker hun vruchten zullen afwerpen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

De zon verwarmt ook jouw avontuurlijke hart en zorgt ervoor dat je de komende 4 weken extra zin hebt om op te trekken met anderen. Je bent een stukje socialer en jouw soms scherpe en botte geest zal minder aanwezig zijn waardoor anderen makkelijker op je af zullen stappen. Wie weet wat voor kansen deze maand jou zullen brengen?

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Waar het gister qua werk nog een paar struggelingen waren, zal het de komende 4 weken verbeteren nu de zon in Weegschaal ervoor zorgt dat je een scherpere focus krijg op je carrière. Niet dat je ineens iets heel anders gaat doen, maar je zal wel meer de leiding nemen omdat je graag gezien wilt worden in jouw talenten. Tijd om jezelf te bewijzen en niet alleen de harde werker op de achtergrond te zijn.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Qua gevoel kan het zijn dat je de komende 4 weken all-over the place bent, iets wat je goed kan handelen omdat jouw gedachten nooit stil staan. De zon zal de komende 4 weken jouw nieuwsgierigheid voeden en dit kan ervoor zorgen dat je mentaal sneller rusteloos voelt, of een sterkere behoefte om even uit de band te springen. Wat dacht je van een spontaan weekendje weg?

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Als iemand in contact staat met zichzelf, dan ben jij het wel. Komende 4 weken zal het versterkt worden als de zon je extra bewust maakt van jouw innerlijke wereld en jezelf beter leert kennen. Grote kans dat jij jezelf in een nieuw daglicht zal plaatsen waardoor je bepaalde talenten leert waarderen of nieuw hobby’s vindt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️