Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 22 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 22 september t/m 21 oktober (zon in Weegschaal)

Tijd voor een nieuw seizoen met in deze maandhoroscoop alle tips om er optimaal van te genieten. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Van 22 september tot 21 oktober 2022 staat de zon in Weegschaal en hebben we een sterkere behoefte aan goede relaties.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop van september 2022

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om zelf zaken af te handelen (zon in Maagd) of om juist samen te gaan werken (zon in Weegschaal).

Met een nieuw seizoen komen weer nieuwe voordelen die ons de komende tijd zullen verwarmen.

Zelfliefde

Waar we afgelopen weken meer druk op onszelf legden door de lat hoog te leggen, zal je merken dat je in dit seizoen juist liever voor jezelf bent en meer de balans zal streven. Hard zijn is ook niet alles, dat houdt je misschien even vol maar aan het eind heb je meer aan zachte hand.

Waarom astrologie geen grote onzin is

De zon in Weegschaal laat je dus ervaren hoe belangrijk het is om harmonie na te streven en te zorgen dat je ook op tijd je rust weet te pakken.

Seizoen van de Weegschaal

Nu de zon de komende 4 weken in Weegschaal staat, zullen we allemaal meer trekjes van dit liefdevolle sterrenbeeld ervaren. Zo worden we beter in het bedenken van oplossingen voor lastige situaties omdat we een beter overzicht hebben van de mogelijkheden.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

De ruimdenkende geest van Weegschaal helpt ons met openstellen, waardoor je in elke situatie de voors en tegens tegen elkaar kan afgeven. Daarnaast helpt de ruimdenkende geest van Weegschaal om onze eigen ego aan de kant te zetten waardoor je ook een stuk beter bent in het sluiten van vrede, toegeven van je fouten en het nemen van verantwoordelijkheid.

Een seizoen die ons helpt dichter bij de mensen te komen die een belangrijke rol in ons leven spelen en laat inzien hoe we van elke situatie toch het positieve kunnen inzien. Een lekker positief seizoen dus!

Andere sterrenbeelden

Een fijn seizoen voor mede luchttekens, zoals Weegschalen, Tweelingen en Waterman die wel fijn gaan op de open minded instelling van dit seizoen. Minder lekker voor vurige tekens zoals Ram, Boogschutter en Leeuw die liever direct zijn dan nadenken over onze verwoording.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️