Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 22 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van augustus: de zon staat in nuchtere maagd

Tijd voor een nieuw seizoen met in deze maandhoroscoop alle tips om er optimaal van te genieten. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Van 22 augustus tot 21 september staat de zon in Maagd en zijn we allemaal een stukje meer geordend.  

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop voor augustus 2022

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om net als afgelopen maand meer afleiding te zoeken in het gezelschap van anderen (zon in Leeuw) of juist meer behoefte om tijd op kantoor door te brengen (zon in Maagd).

Extra druk

Komende weken hebben we dus een dagelijkse invloed van de zon in Maagd, een nuchter sterrenbeeld die ons terug op aarde brengt en ons herinnert aan de praktische kant van het leven. Waar we met de zon in Leeuw de boel juist meer lieten verslonzen, ervaren we nu juist sterker dat we verantwoordelijkheden hebben.

Happy new moon! Een ritueel voor de nieuwe maan die je altijd kan toepassen

Niet alleen het huishouden en onze carrière, maar ook de zorg voor ons lichaam bijvoorbeeld en de band die we met familie hebben. Eigenlijk legt de zon in Maagd ons de komende tijd veel extra druk op omdat we het graag goed willen doen in het leven.

Seizoen van de Maagd

Nu de zon de komende 4 weken in Leeuw staan, zullen we allemaal meer trekjes van dit nuchtere sterrenbeeld. Alhoewel het kan voelen alsof we het ineens extra druk hebben met taken die we onszelf gaan opleggen, leert Maagd ons juist dat we op sommige punten best een stap extra kunnen doen.

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Hard werken is niet per se slecht voor je, maar wel als je alleen maar doorjakkert. Een mooi moment dus om komende weken te oefenen aan het behouden van de balans zodat je hoofd niet overloopt. Daarnaast ook een goed oefenmoment om te werken aan het stemmetje in je hoofd. Je hoeft echt niet alle bevelen op te gaan volgen…

Dit Maagdenseizoen is extra fijn voor mede aardetekens, zoals Stier, Maagd en Steenbok die de praktische energie wel fijn vinden. Voor watertekens zoals Kreeft, Schorpioen en Vissen zullen de komende vier weken lastig zijn als ze onbewust emoties aan het onderdrukken zijn door alle praktische energie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️