Maannomade
Maannomade Spirituality 21 jul 2021

Dé niet-zweverige maandhoroscoop: een feestje, want de zon staat in Leeuw

Elke 4 weken komen we in een nieuwe mood dankzij de verhuizing van zon naar een nieuw sterrenbeeld, en bij elke transitie naar een nieuw sterrenbeeld nemen we allemaal nieuwe trekjes aan van het sterrenbeeld. Vanaf 22 juli 2021 staat de zon in het sterrenbeeld Leeuw en leren we het leven te vieren.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren!

Zon = leven

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen en onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar de zon in staat, hebben we meer zin om thuis op de bank of in de tuin te blijven hangen (zoals toen de zon in Kreeft stond in de maand juni) of juist zin om de dansvloer en restaurantjes op te zoeken (zon in Leeuw deze maand).

Vanaf 22 juli maken we een nieuwe shift en verhuist de zon van zorgzame huismoeder Kreeft naar party animal Leeuw.

Leeuwenenergie

Afgelopen maand voelden we ons comfortabel in onze eigen gemaakte bubbel en alhoewel Nederland steeds meer open ging, voelden we ons onwennig buiten de bubbel. Tijd om de joggingbroeken vaarwel te zeggen en je feestelijke outfits aan te trekken.

Niet alleen omdat het festivalseizoen begonnen is (of nou ja, was) en er flink wat prikken in armen zijn gezet, maar ook omdat zon in Leeuw ons laat zien dat we best mogen stralen! We kunnen er elke dag een feestje van maken, dus waarom in die deprimerende joggings blijven zitten?

Dit zijn de leuke kanten van het daten met jouw sterrenbeeld (en die van je lover)

De passie die Leeuw als vurig sterrenbeeld mee brengt, zorgt ervoor dat we ondanks de pandemie in positieve sferen komen. We weten allemaal dat met de opkomende deltavariant de vrijheid weer beperkt is geworden, dus willen we elke dag nog intenser voelen dan de andere met wat wél kan.

Impulsiever en creatiever

De passie die Leeuw met zich mee brengt, maakt ons een stukje impulsiever en creatiever waardoor we onszelf uit elke situatie weten te redden. En werkt het niet, dan werkt een goede grap met een lieve glimlach wel, want de charmes van de Leeuw zijn onweerstaanbaar. Let wel: de komende weken kunnen we meer voor elkaar krijgen wanneer we liefde uitstralen, dan wanneer we hard lopen te brullen.

Waarom je intenties wilt zetten bij de volgende nieuwe maan

Een extra fijne tijd voor vuur-sterrenbeelden, zoals Ram, Leeuw en Boogschutter want er is volop actie aanwezig, maar iets te uitdagend voor Weegschaal, Tweelingen en Waterman.

Luistertip! 🎧

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Dé niet-zweverige maandhoroscoop: een feestje, want de zon staat in Leeuw
Sluiten