Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 19 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 september 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 19 september

Maan nog in Kreeft

De nieuwe week starten we rustig nu de maan nog een dagje in Kreeft staat. De maan heeft in de astrologie invloed op onze emoties en behoeften en wordt gekleurd door het sterrenbeeld waar ze in staat. Met de maan in Kreeft voelen we onze emoties een stuk intenser, waardoor we soms best overvallen kunnen worden door ons gevoel.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Niet de perfecte energie om dingen te doen waarbij jij je veel moet concentreren, maar ook geen lekkere energie om lastige onderwerpen te bespreken. Door de opspelende onzekerheid kan je lontje vandaag best kort zijn.

Dinsdag 20 & woensdag 21 september

Maan naar Leeuw

Waar de maan in Kreeft ons soms klein liet voelen, is het juist de maan in Leeuw die ons de komende dagen meer kracht gaat geven. De passievolle Leeuw brengt weer warmte en zelfliefde terug waardoor het voelt alsof de dag straalt. Soms kan dit ervoor zorgen dat je iets te comfortabel in je vel zit waardoor jij je mond misschien voorbij zal praten…

Donderdag 22 september

Zon naar Weegschaal (tot 21 oktober)

De komende weken gaan we bruggen slaan, want de zon in Weegschaal laat ons werken aan gebroken relaties. Weegschaal is een echt mensenmens en nu ze de zon een tijdje zal verwarmen met haar energie, worden we proactiever naar onze relaties toe.

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Oud zeer lossen we graag op, net als niet uitgesproken gevoelens. Dit zal daarnaast een stukje makkelijker gaan, want door Weegschaal worden we minder egoïstisch en zullen we sneller onze excuses aanbieden.

Vrijdag 23 & zaterdag 24 september

Mercurius retrograde verhuist naar Maagd + maan naar Maagd

Mercurius stond al een tijdje in haar retrograde fase waarbij ons denkvermogen en communicatieskills minder up to date waren als dat we zouden willen. Nu de planeet tijdens retrograde ook nog eens naar Maagd verhuist, kan het extra frustrerend voelen.

Maagd wil namelijk graag de zaken op orde hebben door lijstjes te maken en heldere plannen te hebben, maar retrograde gooit hierbij roet in het eten. Hierdoor kan je extra kritisch of hard naar jezelf zijn als het niet lukt en voelt het sneller alsof je faalt.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Met de maan in Maagd voelt het alsof je een sterkere afstand van je emoties hebt en je vooral behoefte hebt om de frustraties in je hoofd op te lossen door praktisch aan de slag te gaan.

Nu met de Mercurius retrograde in Maagd voel je de frustratie extra sterk waardoor het vooral belangrijk is om jezelf te herinneren om met een zacht oog naar jezelf te kijken. De frustraties van vandaag, daar lach je morgen om.

Zondag 25 september

Maan naar Weegschaal, daarna nieuwe maan in Weegschaal

Vlak voordat de maan een nieuwe cyclus in gaat en langzaam weer zichtbaar aan de hemel zal worden, verhuist ze nog snel naar Weegschaal. Een fijne tegenhanger van de harde energie van Maagd die je hebt gevoelt die op de juiste tijd samenvalt met de nieuwe maan fase.

Happy new moon! Een ritueel voor de nieuwe maan die je altijd kan toepassen

Het is tijd voor een nieuwe dag om de stress en frustraties van de afgelopen dagen achter je te laten. Weegschaal laat ons de schoonheid weer zien van de wereld om ons heen en met name extra laten genieten van mensen die veel van ons betekenen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️