Josephine Kay
Josephine Kay Luistervoer 18 jun 2017
Leestijd: 2 minuten

Bedrock’s geleide meditatie: wakker worden, deel 3 (15 minuten)

Deze meditatie helpt je voor te bereiden op een moeilijke dag, bijvoorbeeld op je werk of thuis. Denk aan een belangrijke pitch bij een potentiele opdrachtgever of een moeilijk gesprek met je partner.

Deze meditatie helpt je om de energie te creëren die jij nodig hebt om om jouw dag succesvol te volbrengen en de uitdaging aan te gaan.

Meditatie-oefeningen om wakker te worden

We hebben verschillende geleide meditaties gemaakt om rustig wakker te worden en met een goede start je dag te beginnen. De eerste meditatiesessie duurt 5 minuten. Je kunt uitbreiden naar de tweede meditatie van 10 minuten of deze, de derde meditatie om wakker te worden van 15 minuten.

Geleide meditatie van Chantal Soeters

Chantal is yogadocent en coach. Ze geeft inmiddels tien jaar yogales, bij onder andere Delight Yoga. Meditatie is voor haar een praktische manier om bewust te vertragen in deze drukke en snelle wereld. Chantal gelooft in de kracht van meditatie om je leven op een eenvoudige en praktische manier in positieve zin te veranderen. Een van de redenen dat Chantal meewerkt aan de Bedrock meditaties is omdat ze meditatie toegankelijk wil maken voor iedereen.

Meditatie is niet moeilijk of zweverig. Het helpt je om met aandacht en intentie in het leven te staan. Het brengt je terug tot de kern van wat je echt belangrijk vindt zodat je los kunt laten wat er niet toe doet.

Meer meditatie-oefeningen: Ontspan met Bedrock’s geleide meditaties

De Bedrock meditaties zijn bedoeld ter ontspanning en vormen geen vervanging voor medische of psychologische behandeling. Als je een geschiedenis van psychische aandoeningen hebt, raadpleeg dan eerst een arts of een andere professionele zorgverlener voordat je deelneemt aan de meditaties.

Dit betekent niet dat meditatie schadelijk voor je is, maar het kan soms best een heftig effect hebben. We vragen je daarom te stoppen wanneer je je oncomfortabel voelt, en niet te luisteren naar de meditaties onder invloed van alcohol of andere stoffen die je stemming kunnen veranderen.

Meditatie en slaap

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️