Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Beweging 14 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Deze 7 minuten work-out video’s zijn de ideale start van je dag

Soms heb je zin om jezelf even hélemaal in het zweet te werken, maar geen zeeën van tijd. De oplossing? Een korte 7 min. work-out! Ondanks dat je eigenlijk geen tijd hebt, kun je toch wat beweging in je routine krijgen. En je hoeft er maar 10 minuten eerder voor op te staan. Efficiënter kunnen we het niet maken!

We gingen op zoek naar fijne 7 min. work-outs die ervoor zorgen dat je op de proef wordt gesteld, conditioneel, op gebied van kracht of om je lichaam te rekken en strekken.

7. min work-out video’s

Zet je laptop voor je neus en pak er een sport- of yogamat bij. De komende 7 minuten ben jij lekker onder de panne. Kan je daarna met een goed en fit gevoel verder met je dag. Want ‘s ochtends sporten heeft een positieve invloed op de rest van je dag!

Deze work-outs vind je misschien ook leuk: 8 x fijne yoga work-out video’s voor thuis

7 Minute Workout Song van Tabata Songs

Een tabata work-out waarbij je elke oefening 30 seconde doet en erna 10 seconde rust hebt, en dat 7 minuten lang. Je traint je hele lichaam, raakt lekker buiten adem en voelt je direct voldaan als je na die paar minuten weer klaar bent. You can do this!

The Scientific 7 Minute Workout Video van FitnessBlender

Voor deze work-out heb je alleen je lichaam en een stoel nodig en geldt eigenlijk hetzelfde principe als de vorige. Er zit alleen niet zo’n lekker deuntje achter, maar wel iemand die je aanwijzingen geeft en motiveert!

Ook leuk: Deze intensieve full body thuis work-outs doe je gewoon in je woonkamer

7 Minutes to Stronger: arms + chest + back van STRONG by Zumba

Voor deze work-out heb je niks anders nodig dan jezelf en een matje. Het traint met name je armen, borst en rug en stelt je uithoudingsvermogen lekker op de proef!

7 Min Quick and Effective Workout van ICON UK

Een work-out met iets meer conditionele uitdaging en minder kracht. En mentaal ook lekker: deze timer loopt de hele 7 minuten af, in plaats van op. Daarnaast geeft de instructrice Danielle Peazer fijne aanwijzingen en motivatie gedurende de video.

Leg Toning Excercises van Danielle Peazer

Wil je je focussen op de kracht en het tonen van je benen? Dan is deze 7 min. work-out van Danielle Peazer een fijne om te doen. Wedden dat je benen aan het einde van de video branden?

7 Minutes Abs Sixpack Workout

Je buikspieren aanpakken? Aan de hand van 14 oefeningen (iedere oefening duurt 30 seconden) gaat je buik branden! Ook handig. In de laatste paar seconden van de oefening komt alvast de volgende oefening in beeld, zodat je lekker effectief bezig kan blijven.

Enjoy!

Dit wil je weten over sporten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️