Rosa Bertram
Rosa Bertram Beweging 26 mrt 2020
Leestijd: 5 minuten

Yogascholen dicht? Geen probleem met deze 8 yoga work-out video’s

Een dag geen yoga gedaan, is een dag niet geleefd. Of je nu fervent yogi bent of het gewoon fijn vindt af en toe je lichaam te strekken en sterker te maken: yoga komt áltijd van pas. Gelukkig heb je voor een fijne yoga work-out geen yogaschool nodig, maar doe je een goede practice gewoon vanuit de woonkamer met deze yoga work-out video’s!

Sterk en flexibel blijven wordt easy peasy met deze yoga kanalen en video’s!

Yoga work-out video’s

Het enige wat je naast een goede internetverbinding nodig hebt, is een yogamatje (een handdoek kan ook, maar heeft waarschijnlijk niet genoeg grip om de poses goed te kunnen doen) en een plek om ‘m neer te leggen!

Yoga With Adriene

Yoga With Adriene is een favoriet op de redactie. Ze is met haar 6,4 miljoen abonnees op YouTube sowieso een wereldwijde hit en dat is niet zo gek met haar duizenden uren aan verschillende yoga video’s.

Je vindt er voor ieder wat wils: van een simpele stretches en ochtendroutines tot intense flows en yogavideo’s voor beginners. En dat allemaal voor verschillende karaktertypes, moods en in verschillende lengtes van video’s.

Je vindt op haar YouTube-kanaal zelfs yoga voor als je last hebt van je nek, yoga voor als je de hele dag rechtop hebt gestaan of yoga voor muzikanten!

Toch is deze hieronder onze favoriet: een energieke morning flow (ook te doen voor beginners) van een klein halfuurtje om je dag met een heerlijke kickstart te beginnen!

Boho Beautiful

Boho Beautiful is meer dan alleen een YouTube-kanaal voor yoga work-out video’s. Het is een online platform voor de reis- en yogalifestyle. Je vindt er artikelen en video’s over – no surprise – yoga, maar ook over fitness, plantaardige voeding, bewust leven en meditaties. Je begrijpt: daar zijn we fan van!

Het YouTube-kanaal van Boho Beautiful heeft inmiddels bijna 1,3 miljoen abonnees en wij begrijpen eerlijk gezegd wel waarom. Er staan een tal van verschillende yoga work-out video’s op. Denk aan video’s die perfect zijn voor beginners maar die je tóch laten zweten of yoga work-out video’s die zich speciaal richten op de taille.

Deze hieronder is perfect om je lichaam even lekker te rekken en strekken en geeft je 15 minuten om heerlijk wakker te worden op je yogamat.

Fightmaster Yoga

De naam klinkt gevaarlijker dan ‘ie is; dit yoga Youtube-kanaal wil je linearecta op je lijstje zetten. De yoga-work video’s draaien niet om een perfecte pose neerzetten, maar om een fijne strek en uitdaging.

Je vindt hier hatha yoga, ashtanga en full body stretches. Toe aan een fijne ashtanga yogavideo? Dit is is je nieuwe go to!

Yoga Dose

Deze yoga work-out video is van het Yoga YouTube-kanaal Yoga Dose. Het is een hele afspeellijst van verschillende video’s waarmee je je lichaam sterker én flexibeler maakt.

Deze video’s zijn voor de dare devils die meer uitdaging zoeken in complexere en moeilijkere poses.

Dit is één van onze favoriete video’s, een – knoop ‘m goed in je oren – morning total body yoga burn work-out – vinyasa flow, van maar liefst een uur! Zo kom je wel aan je yoga-trekken dus.

Stay fit! Fijne yoga en ademhalingsoefeningen voor als je gestresst bent op werk

Alo Yoga

Alo Yoga is een heel fijn kanaal met allerlei verschillende yoga teachers met eigen disciplines. Van full body yoga work-outs tot ‘deepen your mind-body connection‘.

De eerste 14 dagen van dit kanaal zijn gratis, en daarna kan je ervoor kiezen om vaker video’s betaald te volgen.

Deze video is één van onze favorieten: een 30 minuten power flow vinyasa flow!

Womens Workout Channel

Dit populaire YouTube-kanaal is zoals de naam al een beetje doet verklappen bedoeld voor ware fitgirls. De work-out video’s waren in eerste instantie vooral gericht op fitness (voor voor je billen), maar inmiddels worden er ook hele fijne online beginners yogasessies gegeven.

Fijn als je niet zoveel met het spirituele aspect van yoga hebt, maar wel van de yogi-voordelen wilt genieten! Deze video helpt je in 10 minuten werken aan je flexibiliteit.

Lees ook: Fit én thuis blijven? 5 fijne work-out video’s gewoon voor in de huiskamer

Tara Stiles

Yogi Tara Stiles heeft een eigen YouTube-kanaal met een tal van fijne yoga work-out video’s! De meeste video’s zijn low key, simpel en heel goed te doen voor beginners én gevorderden.

Van kalmerende yogavideo’s tot een morning yoga video om te doen vanuit bed. Pérfect voor wanneer je moeite hebt met opstaan of gewoon even toe bent aan wat afwisseling.

Heb je veel last van stress? Dan is deze yogavideo zéker een aanrader. Doe in 10 minuten een ontstress yoga practice met Tara!

Yoga with Kassandra

Op het Youtube-kanaal vind je oneindig veel heerlijke yin yoga, power yoga, vinyasa flow work-out video’s en meer!

Ben je dus juist even níet toe aan een actieve les en wil je vooral je mind rust gunnen en je lichaam stretchen? Neus dan lekker rond in Kassandra’s yin yoga video’s.

Dit is onze favoriet, yoga voor een fijne heupstretch:

Genoeg opties voor fijne yoga work-out video’s dus!

Meer work-out video’s voor thuis?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️