Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 4 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 4 t/m 10 april: een nieuwe week met een relaxte start

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 4 april

Maan nog in Stier 

Een nieuwe week met een relaxte start. De maan staat nog in Stier en zorgt ervoor dat we onbewust een sterke behoefte hebben om te aarden en het rustig aan te doen.

Sterrenbeeld Stier geeft ons meer innerlijke rust en laat ons het bourgondische leven ervaren door extra te genieten van alles wat fijn is om ons heen. Geen maandag om te stressen dus, maar wel een maandag om een lekker broodje van de bakker te halen…  

Dinsdag 5 & woensdag 6 april

Maan naar Tweelingen + Venus naar Vissen (tot 2 mei) 

Na een rustige start komen we in de sneltrein als de maan naar Tweelingen verhuist. Tweelingen is een sterrenbeeld dat ons wakker schudt en ervoor zorgt dat we nieuwsgieriger worden. Naar de wereld, maar ook nieuwsgieriger naar de mensen om ons heen. Tijd dus voor veel geklets, nieuwe kennismakingen en een ongedwongen sfeer.  

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Naast de maan verhuist op dinsdag ook Venus, planeet met invloed op ons liefdesleven, maar Vissen. In dit gevoelige sterrenbeeld worden we emotioneler in onze relaties waardoor we anderen sterker zullen aanvoelen.

Hierdoor zijn we ons meer bewust van wat er speelt in onze relaties en worden we ook empathischer naar de gevoelens van anderen. Een fijne overgang van Venus die er dus voor zorgt dat we dichter naar elkaar kunnen toegroeien.  

Donderdag 7 t/m zaterdag 9 april

Maan naar Kreeft 

Bereidt je maar alvast voor, komend weekend heb je een sterkere behoefte aan bankhangen dan normaal. Niet dat je direct lui bent geworden, maar nu de maan verhuisd naar Kreeft hebben we meer behoefte aan het doorbrengen van tijd thuis. We voelen onze emoties sterker als de maan in Kreeft staat, dus geef jezelf volop de ruimte om te voelen wat er speelt.  

Wat self-care écht betekent (en 15 manieren om het te beoefenen)

Zondag 10 april

Maan naar Leeuw + Mercurius naar Stier (tot 29 mei) 

Om het weekend toch nog met een bang af te sluiten, verhuisd de maan op de valreep nog naar Leeuw. In sterrenbeeld Leeuw willen we leven en zijn we klaar met het saaie thuiszitten. We hebben een sterkere behoefte aan zien en gezien worden, waardoor de zondag een goed moment is om buiten de deur te lunchen en te flaneren met leuke mensen om je heen. Voel de trots en zelfverzekerdheid dankzij de warmte van Leeuw! 

Ook leuk: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Niet alleen sluiten we het weekend af met een flinke dosis plezier, maar ook met fijne transitie die ervoor zorgt dat we beter gaan communiceren. Mercurius, planeet van communicatie en nadenken verhuisd naar een nuchter sterrenbeeld. Door deze transitie worden we rationeler waardoor we de komende weken minder gaan denken en handelen vanuit emoties.  

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️