Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 3 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 3 t/m 9 januari 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 3 t/m woensdag 5 januari

Maan naar Waterman

We beginnen de week met de maan in Waterman, een sterrenbeeld die ervoor zorgt dat we extra behoefte hebben aan spontaniteit, vrijheid en het laten kraken van onze hersenen.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Alhoewel vrijheid niet van toepassing zal zijn, kunnen we wel onze hersenen gebruiken om creatief om te gaan met de maatregelen die van toepassing zijn. Welke spontane ideeën kunnen we wel uitvoeren?

Donderdag 6 & vrijdag 7 januari

Maan naar Vissen

De maan die naar Vissen verhuist helpt ons om het rustig aan te doen. Rust pakken is belangrijk om prikkels te verwerken en om jezelf weer opnieuw op te laden voor wat komen gaat. Maak daarom gebruik van een fijn avondritueel om totaal zen je bed in te gaan. Wedden dat je opgeladen aan de volgende dag zal beginnen?

Zaterdag 8 & zondag 9 januari

Maan naar Ram

In het weekend verhuist de maan naar Ram, een actief sterrenbeeld die voor passie en vuur zal zorgen. Lekker om te gaan sporten, grote projecten aan te pakken of om de liefde vol passie te bedrijven. Een slecht moment om ruzie te maken, want nu de maan in Ram staat zullen discussies heftiger verlopen. 

Must read: Wat zegt jouw sterrenbeeld over je karakter?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️