Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 28 feb 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 februari t/m 6 maart

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 28 februari

Maan nog in Waterman

We beginnen de week met onze favoriete planeet maan die nog in sterrenbeeld Waterman staat. De maan heeft in de astrologie invloed op onze emoties en onderbewustzijn en in Waterman zorgt ze ervoor dat we behoefte hebben aan vrijheid en het uiten van onze creativiteit.

Ook leuk: Dit is waarom je je niet herkent in je sterrenbeeld

Een fijn moment om te gaan brainstormen, Pinterest af te struinen naar nieuwe inspiratie of om onze planning om te gooien. Slecht idee dus om een saaie werkdag in te plannen, maar juist een goed idee om die koffiebreak te nemen bij je favoriete tentje of om lekker rebels een uurtje later te beginnen.

Dinsdag 1 t/m donderdag 3 maart

Maan naar Vissen

Vlak voor het hoogtepunt van de week verhuist de maan naar een nieuw sterrenbeeld. In Vissen voelen we onze emoties sterker en worden we gedwongen naar ons lichaam te luisteren omdat deze vermoeider dan normaal voelt.

Lees ook: Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Daarnaast wekt de maan de interesse in spiritualiteit weer. Perfect dus om bijvoorbeeld voorbereidingen te treffen voor een cacao ceremonie tijdens de nieuwe maan van morgen…

Woensdag 2 maart

Nieuwe maan in Vissen

De nieuwe maan in Vissen wekt ons vandaag met een extra dosis energie tijdens haar hoogtepunt. Als start van een nieuwe periode brengt ze weer frisse zin voor de komende weken nu de maatregelen af aan het nemen zijn. De nieuwe periode maakt ons ook nieuwsgierig naar wat er te wachten staat en zorgt ervoor dat we spiritueler aankijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen.

We voelen meer compassie maar ook dankbaarheid voor wat ons te wachten staat. Want alhoewel we niet in de toekomst kunnen kijken, weten we dankzij de warme energie van de maan in Vissen wel dat de toekomst straalt!

Vrijdag 4 + zaterdag 5 maart

Maan naar Ram

Dat een nieuwe periode ons te wachten staat, is duidelijk. Maar de verhuizing van de maan naar Ram zorgt voor nog meer vurige passie om te gaan beginnen. De ideeën die we tijdens de nieuwe maan hebben opgedaan zorgen dit weekend voor actie om met de spark te gaan beginnen. Tijd om dus lijntjes uit te gaan gooien en plannen te maken.

Zondag 6 maart

Maan naar Stier + Mars naar Waterman (tot 14 april) + Venus naar Waterman (tot 5 april)

Als afsluiter van het weekend hebben we 3 transities die ons de komende tijd gaan beïnvloeden. De kortste transitie is die van maan naar Stier die daar twee dagen zal blijven. Na alle actie van de maan in Ram worden we dankzij Stier een beetje luier. Door Stier heb je meer behoefte aan cocoonen en wordt je een beetje een luxepoes, dus boek bijvoorbeeld een dagje sauna om het weekend in stijl en luxe af te sluiten. Geld geef je toch al makkelijker uit nu de maan in Stier staat…

Maar naast de maan hebben we nog twee transities waar we zeker niet bij stilstaan. Love duo Mars en Venus verhuizen beide naar hetzelfde sterrenbeeld. In Waterman eren we de kracht en warmte van de liefde. Mars staat voor passie, vurigheid en seks, Venus staat voor liefde en schoonheid en nu ze beiden in Waterman staan worden we creatiever en rebelser in de liefde.

Must listen: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Geen traditionele liefde, maar liefde anno 2022. Waterman is een sterrenbeeld die ervoor zorgt dat we meer behoefte hebben aan vrijheid en het uiten van onszelf. Geen saaie relatie maar juist een passievolle liefde die onze honger stilt. Of juist een andere vorm van daten, want waarom daten met een partner als je ook meerdere partners kan daten? Of de liefde met meer kan vieren? Of liefde kan vieren met hetzelfde geslacht.

Of om nieuwe speeltjes aan te schaffen die je nieuwsgierig maken naar een andere invulling van intimiteit. We hebben behoefte aan het uiten van onze eigen ideologie en zullen niet bang zijn om hiervoor het gesprek aan te gaan. Tijd dus om met je huidige partner duidelijk te communiceren wat je wilt, want alleen dan kan je samen groeien naar jouw ideale relatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️