Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 1 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe maan staat vanavond in Waterman: zó zet je intenties

Vandaag 1 februari is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt zij ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Waterman draait het volledig om het overgeven aan het pad dat voor ons ligt.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld die ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven kunnen herpakken.

Nieuwe maan in Waterman

We zijn sterker en krachtiger dan we denken. Niet alleen in hoe we ons gedragen, maar hebben ook enorm veel kracht in onze manier van denken. Hoe wij de wereld zien, is hoe wij de wereld ervaren. Nu de nieuwe maan in Waterman staat, zullen we de kracht van onze geest ervaren door onszelf open te stellen voor creatieve gedachten.

Luister ook: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 1 februari komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

De start van de fase breekt aan als de maan tussen aarde en zon schuift, waardoor het zonlicht onderbroken wordt en de maan in het duister valt. Een momentje om in jezelf te keren en te voelen wat jouw hart en onderbewustzijn je vertelt. Zeg maar hallo tegen nieuwe inzichten, want dit is een gamechanger!

https://www.bedrock.nl/hoe-je-vanavond-de-nieuwe-maan-kunt-vieren/

Wat kun je verwachten?

De nieuwe maan van februari staat in Waterman, een sterrenbeeld dat zich kenmerkt door zijn intelligentie en zijn vermogen om voor elk probleem een oplossing te vinden. En dat doet Waterman niet alleen voor zijn eigen ego, maar ook om anderen te helpen.

Met zijn oog op het grote plaatje geeft Waterman ons precies de inzichten die ons op het goede pad zetten. Misschien in eerste ogenblik een vreemd pad, maar juist dat vreemde pad laat ons de wereld door nieuwe ogen zien.

De kunst van het accepteren: zo leer je dat volgens een psycholoog

Dat de inzichten tijdens de nieuwe maan vreemd voelen ligt niet aan jou, maar aan Waterman die zich excentriek uit. Liever een ander ongewoon pad, dan de saaie paden. Daarom is het belangrijk je tijdens deze nieuwe maan open te stellen en vertrouwen te hebben op jouw eigen kracht en inzicht.

Een nieuwe maan vol nieuwe inzichten dus, maar wel een die ons ook een stuk stoerder maakt. Door het afwijken van de standaard route, kan je eenmaal kritiek verwachten. Maar dankzij de rebelsheid van Waterman kan je het allemaal aan. Steek die middelvinger maar op en volg je hart!

Fijne nieuwe maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️