Eva Spigt
Eva Spigt Spiritualiteit 28 jul 2022
Leestijd: 4 minuten

Als je dít spirituele teken ziet, heb je een beslissing te maken

Zie je ineens overal spirituele tekens? €44,44 bij het afrekenen of nummer 111 als je langs een huis fietst, bijvoorbeeld. De kans is groot dat het universum je iets probeert te vertellen. Deze dubbele tekens worden ook wel engelengetallen genoemd en zijn altijd een teken van steun.

Is er een getallenreeks die vaker op je pad komt? Dit is de betekenis achter deze spirituele tekens. Het is natuurlijk een beetje een spiri-wiri verhaal, maar als je steeds deze tekens tegenkomt, lees dan toch even verder,

Getallenreeks 0 – open de deur

Zie jij 000 of 0000 dan betekent het dat er iets nieuws aan begint te komen. Je gaat een nieuwe fase ervaren in je leven en de engelen gaan je daarbij helpen. Misschien heb je wel een idee voor een nieuw businessplan of het gevoel dat je graag (naar het buitenland) wilt verhuizen. Vertrouw op jezelf en durf die deur naar een nieuw levenspad te openen.

Getallenreeks 1 – blijf focussen

Als je op je telefoon kijkt, zie je dat het 11:11 uur is. Toeval? Nee, als je dit vaker ziet, willen de engelen je vertellen dat je je mag blijven focussen op positieve gedachten. Where energy goes, energy flows.

Manifesteren met magische maankracht: zo doe je dat

Dat betekent ook dat wanneer je focust op angsten en het negatieve, dat het zich kan manifesteren. Misschien wordt het tijd om met iedere nieuwe maan positieve affirmaties op te schrijven. Wedden dat het uitkomt?

Getallenreeks 2 – zaai door

Als je 222 of 2222 ziet, ben je een lucky bastard. Dit nummer stuurt je geen waarschuwingen, alleen maar goede wensen. Misschien ben je al bezig met een nieuw idee, een plan. Je zet lijntjes uit maar je hebt nog geen idee waar het toe zal lijden.

Als je nummer 2 ziet, betekent het dat je mag blijven doorgaan, je zit op de goede weg. Er staan mooie dingen op je te wachten die je nu misschien nog niet ziet.

Getallenreeks 3 – heb vertrouwen

Nummer 3 is het getal van manifesteren. Als je deze getallenreeks ziet, betekent het dat de engelen je positieve affirmaties hebben gehoord. Je mag er nu op vertrouwen dat je verlangens en doelen op het juiste moment worden gemanifesteerd. Vertrouw dus op jezelf en je talenten. You got this.

Getallenreeks 4 – we zijn er

Als je twijfelt, verdrietig bent of door de bomen het bos niet meer ziet, heb je grote kans dat je een getallenreeks met 4 ziet. Hiermee willen de engelen je laten weten dat ze er voor je zijn. Je kunt een beroep op ze doen en je mag erop vertrouwen dat je alle talenten en vaardigheden beschikt om jouw dromen waar te maken.

Getallenreeks 5 – groei

Je zit in een wervelwind van verandering. Misschien lijkt het allemaal tegelijk te komen, een relatie die uitgemaakt wordt tegelijkertijd met het beginnen van een nieuwe baan of een reis die je maakt. Als je 555 of 5555 ziet, steken de engelen je een hart onder de riem. Er gebeurt veel maar je wordt gesteund.

Getallenreeks 6 – zorg voor balans

Nummer 6 staat voor evenwicht. Als jij 666 of 6666 ziet, heb je misschien behoefte aan meer stabiliteit in je leven. Ga bijvoorbeeld gezonder leven of krijg je financiën op orde. Respecteer jezelf en breng balans waar deze nog niet is in je leven.

 

Waarom beleggen voor vrouwen nóg belangrijker is

Getallenreeks 7 – meer spiritualiteit

Het getal 7 staat voor een ontwikkeling van het materiele naar het spirituele. Als je een getallenreeks met 7 ziet, moedigen de engelen je dan ook aan om je meer spiritueel te ontwikkelen. Positieve dingen zullen naar je komen.

Ook zegt deze getallenreeks dat je een mooie tijd hebt en al veel obstakels hebt overwonnen. De engelen zijn blij met alle keuzes die je hebt gemaakt en dat je dus op de goede weg zit.

Getallenreeks 8 – leef in overvloed

Lucky you, als je de getallenreeks 888 of 8888 ziet, kan je leven in overvloed. Dit kan zijn financieel maar ook in de liefde. Je mag dankbaar zijn voor alle mooie dingen in je leven en die nog gaan komen.

Getallenreeks 9 – een deur sluit

Als je 999 of 9999 ziet, komt er een periode van afronding aan. Maar niet getreurd, want waar er een deur dichtgaat, gaat een andere open. De engelen willen aangeven dat het tijd is om een fase of relatie af te sluiten.

Deze is je helaas niet meer van dienst, het wordt tijd voor iets nieuws. Wees niet bang want het nieuwe dat in je leven gaat komen, zal je leven op vele manieren verbeteren. Ga verder!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️