Eva Spigt
Eva Spigt Spiritualiteit 14 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Zie jij vaak 11:11? Dít is de betekenis achter engelengetallen

Zie jij steeds 11:11 of bij het afrekenen van je boodschappen een ander dubbel getal? Dat kan natuurlijk toeval zijn, maar als het steeds vaker gebeurt, kan het zomaar zijn dat de engelen met je proberen te communiceren. Iedereen heeft namelijk beschermengelen en op een bepaalde manier proberen zij met je te communiceren. Je kunt deze tekens gebruiken om bijvoorbeeld de juiste keuzes te maken of gewoon als steuntje in de rug.

Het is natuurlijk een beetje een zweverig verhaal, maar interessant is het wél.

Wat zijn engelengetallen precies?

Het gebruik van tekens of het geloven in het universum (of iets anders) doen we al eeuwenlang. Het zien van bepaalde nummerreeksen en daar een betekenis aan koppelen, is dus niet zo gek. Ze worden ook wel engelengetallen genoemd en deze verschijnen veelal in groepen van 3 of 4.

Je komt ze bijvoorbeeld tegen op een nummerplaat, bij het afrekenen of op je klok. Als je denkt dat deze cijferreeks een boodschap voor jou heeft, dan kan je erop vertrouwen dat dit ook zo is.

Dit zijn de basisgetallen:

  • 0 betekent een nieuw begin
  • 1 staat voor doelgerichtheid en bestemming
  • 2 staat voor de voorbereiding en het werk voordat je kunt oogstenhttps://www.bedrock.nl/waarom-je-het-universum-kunt-vertrouwen/
  • 3 staat voor vertrouwen in de loop der dingen
  • 4 staat voor vragen om hulp en steun
  • 5 staat voor positieve veranderingenhttps://www.instagram.com/p/Cfb3UHFs3Ds/
  • 6 staat voor het scheppen van evenwicht
  • 7 betekent dat je op de goede weg zit
  • 8 staat voor financiële overvloed
  • 9 staat voor voleinding en begin

Nu kunnen deze getallen gecombineerd worden, bijvoorbeeld 1212, 333 of 7777. Ieder met een eigen betekenis op het gebied van werk, persoonlijke ontwikkeling of liefde.

De betekenis van engelengetallen

Ben je single en je ziet telkens 777? Dan heb je geluk en herinneren de engelen je eraan om open te staan om liefde te ontvangen. Er zullen zich mooie kansen voordoen. Wil je je leven omgooien en zie je continue 1111? Dat staat voor een nieuwe periode die aanbreekt en dat je dromen uitkomen.

Bereiken wat je wilt? Zo leer je te manifesteren wat je wilt

Engelengetallen proberen je dus een hart onder de riem te steken. Kijk maar eens goed om je heen. Welke getallen zie jij steeds? De betekenis van deze dubbele getallen kan je makkelijk online vinden. Je kan ook meer lezen in het boek ‘Helen met de Engelen’ van Doreen Virtue.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️