Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Reizen 20 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze pop-up camping reist af naar wonderlijke plekken in ons eigen land

Wij waren al gek op reizen binnen (of net over) de landsgrenzen, maar sinds de pandemie uitbrak is dat alleen maar leuker geworden (zoals met deze mini-retreat Zen Caravan). Steeds meer initiatieven poppen op om ervoor te zorgen dat we – ondanks dat we de grens minimaal over kunnen – tóch nog een vakantiegevoel kunnen creëren. En in het straatje ‘vakantiegevoel binnen eigen grenzen’ komt dit initiatief als geroepen.

Glamp Outdoor Camp is een pop-up glamping die op verschillende plekken in Nederland haar tenten plaatst. Denk bij die verschillende plekken aan ongerepte natuurgebieden op de Veluwe, maar ook bij historische bunkers op een verlaten militaire basis in Twente.

tent in de natuur
Bron: Glamp Outdoor Camp

Glamperen bij Glamp Outdoor Camp

Kamperen bij Glamp Outdoor Camp noemen we glamperen, want de tenten die je er vindt zijn in sommige gevallen geen tent te noemen.

Je kan verblijven in een tent of tipi zoals we ‘m kennen, maar je kan er ook voor kiezen om te verblijven in een luxe cabin, lodge of luxury suite met alles erop en eraan. Maar waar je ook slaapt, je uitzicht is hoe dan ook verbluffend en je tent staat ver genoeg van je buren vandaan. Fijn.

Een pleidooi om in eigen land op vakantie te gaan

tent in de natuur
Bron: Glamp Outdoor Camp

Festival vibes

Als je op een campingspot van Glamp Outdoor staat, heb je niet alleen een heerlijke vakantie in de natuur, maar is er ook van alles te beleven op de camping zelf. Denk aan workshops van professionals, yoga en livemuziek.

Zelf op pad kan ook, want de campings zijn altijd op plekken waar je kan fietsen, varen of suppen. En na een actieve dag kan je heerlijk uitrusten in één van de hangmatten bij een hardvuur.

De festival vibe wordt afgemaakt door de foodtrucks die je op het terrein vindt. Je scoort er o.a. pizza’s uit een houtoven of gezonde vega gerechten.

Klaar met thuiswerken? 6 praktische tips voor een succesvolle workation

Hoe, wat, wanneer?

Vorig jaar kon je ook al glamperen bij Glamp Outdoor Camp op de Veluwe, maar dit jaar zijn er nog meer plekken bijgekomen. Benieuwd welke dat allemaal zijn? Je vindt die plekken op hun website.

De glampings zijn geopend van 23 april tot en met 30 september 2021. De prijzen variëren van €45,- per nacht voor de goedkoopste tent in het laagseizoen tot en met €190,- per nacht voor de duurste tent vanaf  in het hoogseizoen.

Met andere woorden: hier wil je deze zomer een bezoekje aan brengen!

Hier kan je deze zomer ook heerlijk verblijven:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️