Josephine Kay
Josephine Kay Spiritualiteit 8 sep 2019
Leestijd: 3 minuten

7 tekenen die aantonen dat je paranormaal bent

Oké, oké. Sommige mensen lezen deze kop en schieten al spontaan in de lach. Dat begrijp ik. Er is ook niet echt wetenschappelijk bewijs dat ‘paranormaal zijn’ echt kan. Maar er zijn wel meer onverklaarbare dingen die we niet snappen of (nog niet) kunnen bewijzen. Zoals leven na de dood. Dus, aan jou of je het gelooft, of niet. En of je doorleest, of niet. Dit zijn volgens paranormaal begaafden de dingen waar je op moet letten.

Je weet van tevoren dat iets gaat gebeuren

Je voelt aan dat het een bijzondere dag gaat worden, en dan wordt het dat ook. Of je weet als de telefoon afgaat wie het is aan de andere kant van de lijn. Je voelt gewoon altijd van tevoren aan wanneer iets gaat gebeuren, en hebt dan ook meestal gelijk.

Déjà vu is your middle name

Je betrapt jezelf er constant op dat je déjà vu’s hebt. Je weet zeker dat je moeder vorige week precies hetzelfde zei, deed en ook nog eens aanhad. Oh wacht.

Lees ook: Wat is het nut van spiritualiteit nou eigenlijk?

Je hebt een sterk reukvermogen

Als anderen niets ruiken, ben jij ervan overtuigd dat je een sterke parfum ruikt. Dat kan er op wijzen dat je contact maakt met een andere realiteit, of zelfs met de doden. Had jouw oma niet zo’n sterk luchtje?

Elke nacht heb je heftige dromen

Word je vaak gillend wakker omdat een nachtmerrie zo echt leek? Of rollen de tranen over je wangen omdat je het verdriet van je droom door je hele lijf voelt gieren? En herinner je je heel vaak precies waar je droom over ging? Het kan zijn dat je dromen je iets proberen te vertellen. Vooral als het een droom is die zich vaak herhaalt. En hier bovenop komt dat je vaak niet goed slaapt.

Je voelt álles

Als je een kamer binnenloopt voel je meteen hoe de sfeer is. Heerst er een stressgevoel of voel je dat er recentelijk een onenigheid tussen een paar mensen in de ruimte was? Mensen die paranormale gaven hebben zijn eigenlijk hyper-sensitief en kunnen bepaalde energieën aanvoelen.

Je voelt je soms paniekerig

Als je om onverklaarbare redenen paniekaanvallen hebt, of onwijs onrustig bent kan het zijn dat je paranormale gaven hebt. Het gebeurt omdat je gevoelig bent voor andere energieën om je heen. Hier kan je lichaam dan op deze manier op reageren.

Lees ook: Waarom geloven we in geesten?

Het is alsof je bekeken wordt

Soms denk je dat er iemand in de ruimte is, die er niet (fysiek) is. Het voelt alsof iemand je staat aan te staren, terwijl je helemaal alleen bent.

Nu hoeven bovenstaande tekens er natuurlijk niet op te wijzen dat je écht paranormale gaven hebt. Maar mocht je toch nieuwsgierig zijn en je meer willen verdiepen in het paranormale is het misschien interessant om deze boeken te lezen:

1. Hunt for the skywalker

Een boek over een familie die de meest bizarre dingen heeft meegemaakt.

2. The Exorcism of Anneliese Michel

Veel mensen hebben de film The Exorcism of Emily Rose gezien en dit boek legt uit wat het echte verhaal achter de film is.

3. The Ghost Files

Dit boek gaat over de geschiedenis van The Atlantic Paranormal Society, waar het TV-programma Ghost Hunters op gebaseerd is.

Meer lezen over geesten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️