Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 20 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 20 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Waarom ben je wel of niet gelukkig in een relatie? Deze wetenschapper is dicht bij het antwoord

>Daghoroscoop 20 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Maagd
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Met de maan in Maagd zijn je organisatieskills on fleek en daar heb je ook een grotere behoefte aan. Chaos geeft je een sterk gevoel van onrust, dus maak het jezelf vooral zo makkelijk mogelijk door netjes je planning te volgen en to-do lijstjes af te vinken.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Verwacht het niet, maar met al die relaxte en stabiele energie van de maan in Maagd die je vandaag en morgen voelt, zullen de ideeën meer gaan stromen. Door de rust in je hoofd, kom je er eindelijk toe aan om je aandacht te gebruiken om nieuwe dingen te creëren, zoals het bedenken van nieuwe ideeën of juist oplossingen voor bestaande problemen. Hierdoor kom je in een lekkere werkflow terecht.

Zo vind jouw purpose ofwel jouw ultieme levensdoel (een psycholoog vertelt)

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Door de maan in Maagd zal je vandaag en morgen kritischer naar jezelf  kijken omdat je meer afstand kan bewaren van emoties en oordelen. Je wordt daarbij bewuster gemaakt van je eigen aandeel in bepaalde situaties en dat zorgt ervoor dat je meer verantwoordelijkheid kan gaan nemen. Dit resulteert in niet langer vluchten, maar in toegeven dat ook jij fouten maakt.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De komende twee dagen kan je best als intensief gaan ervaren nu je door de maan in Maagd mentaal meer prikkels ervaart. Dit maakt je niet alleen vermoeider, maar zorgt er ook voor dat je sneller geïrriteerd raakt en dit op anderen afreageert. Logisch nadenken of afstand nemen van je emoties zijn hierbij een stukje lastiger. Goede dagen om niet teveel van jezelf te vragen en wat meer afstand van anderen te bewaren.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Door de maan in Maagd wordt jouw natuurlijke, energieke instelling aardig gedempt door de saaiheid van dit sterrenbeeld. Hierdoor vind je het lastiger om met initiatieven te komen of om beslissingen te maken. Je weet niet goed of je nou een besluit neemt vanuit de passie die je voelt, of omdat het vooral verstandig is en deze tweesplitsing voelt voor jou als Leeuw best vreemd aan.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Yes! De maan staat in jouw sterrenbeeld en dat zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en optimaal gebruik maakt van je talenten. Zo ben je ook vandaag een stuk scherper waardoor je zowel vandaag als morgen veel gedaan krijgt. Aan de motivatie zal het niet liggen…

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Waar je eigenlijk hoopt dat de maan in Maagd je net als de anderen een stuk scherper maakt, heeft het bij jou een omgekeerd effect. Vandaag en morgen kan je het lastiger vinden om de focus te behouden omdat je gedachten meer betrokken zijn bij zaken uit het verleden waar je ineens kritisch naar gaat kijken. Geen fijn gevoel, want daardoor heb je de neiging jezelf meer terug te trekken van anderen en zit je minder in je flow.

Dé tip voor meer focus en een fit brein (van een neurowetenschapper)

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Vandaag en morgen heb je een grotere behoefte om jezelf te uiten, maar je merkt dat het een stuk minder soepel gaat door de sobere energie van Maagd waardoor je aan jezelf kan gaan twijfelen. Dit kan er voor zorgen dat je de neiging hebt jezelf meer terug te trekken en daardoor minder benaderbaar bent voor anderen. Gelukkig kennen je vrienden jou een stuk beter en weten zij prima door deze muur heen te prikken.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Door de motivatie die de maan in Maagd vandaag en morgen zal brengen, merk je dat je een stuk scherper bent op je werk. Waar je normaal gesproken erg goed bent in het delen van je visie en het grotere plaatje blijft zien, zal je vandaag en morgen juist beter worden in het zien van de details waar nog werk ligt. Een lekkere energie die ervoor zorgt dat je eindelijk orde op zaken kan gaan stellen.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Door de overgang van de maan in Maagd sta jij de komende dagen aan als het gaat om motivatie. Dit zorgt ervoor dat je de orde van Maagd gebruikt om meters te maken en informatie beter tot je te nemen. Hierdoor weet je ook hoofd- en bijzaken beter van elkaar te onderscheiden waardoor je een duidelijk beeld krijgt van welke informatie je nog mist. Tijd voor een studie of een cursus, Steenbok?

Onderzoek toont aan: sport 4 uur na het studeren voor een beter geheugen

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Vandaag en morgen staat de maan in Maagd waardoor je merkt dat je minder goed bent in out of the box denken dan je gewend bent. De sobere energie van Maagd zorgt ervoor dat je het lastiger vindt om met nieuwe ideeën te komen, waardoor je het gevoel hebt vast te zitten in je gedachten. Geen handig moment om te gaan brainstormen, wel om eens jezelf te gaan analyseren.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Verwacht het niet, maar door de workaholic mentaliteit die de maan in Maagd met zich mee brengt, heb jij extra energie om tijd te stoppen in relaties. Normaal gesproken ben je sowieso al erg meegaand met anderen, maar nu voel je dat je meer actie gaat ondernemen om te werken aan connecties. Minder op een emotioneel gebied, maar vooral op een praktische manier ben je goed in het laten blijken van je liefde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️