Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 19 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 19 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 19 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Kreeft
  • Zon (ego): Maagd
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in weegschaal

Ram (20 maart t/m 19 april)

De maan in Kreeft en jouw krachtige mars in Tweelingen zorgt ervoor dat je sterker zal communiceren rond de zaken die thuis afspelen. Je bent al niet op je woordje gevallen, maar weet vandaag goed je grenzen aan te geven als je het gevoel krijgt dat deze overschreden worden tijdens een verhit meningsverschil.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Liefde speelt de laatste tijd een grotere rol in je leven dan dat je gewend bent, nu zowel de zon als venus in jouw gebied van liefde staan. Dit zorgt ervoor dat je relaties op waarde leert inschatten en dat je een sterker gevoel van stabiliteit krijgt die je eigenlijk wel nodig hebt.

Lijk jij totaal niet op je sterrenbeeld? Kijk dan eens hiernaar

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Als echte flierefluiter wordt je aandacht ook naar thuis getrokken nu zowel zon als venus je duidelijk maken hoe belangrijk familie en een fijn thuis voor je zijn. Kijk dus of je meer tijd thuis kan besteden, zodat je daar je emoties kwijt kan die je dwars hebben gezeten.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Nu je nog lekker in je vel zit, ben je je ook bewuster van wat je nodig hebt van anderen. Mercurius retrograde die in jouw gebied van liefde staat, zorgt alleen er wel voor dat je het lastig vindt om dit te uiten naar de mensen die dichtbij je staan. Til er daarom niet te zwaar aan als je vandaag niet begrepen wordt.

Wat je geboortemaand zegt over je stemming en persoonlijkheid (volgens de wetenschap)

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Je ervaart vandaag een fijn gevoel bij mensen die je dierbaar zijn, die je sterker ervaart dan normaal. Tijd dus om anderen eens in het zonnetje te zetten door met extra complimenten te strooien.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Nu zowel zon als venus in jouw sterrenbeeld staan, voel je je gesterkt in je zelfvertrouwen waardoor je jezelf emotioneel ook meer durft open te stellen. Dit kan er best eens voor zorgen dat anderen jouw op een zachtere manier leren kennen dan dat je normaal toont nu je muurtje steeds een beetje meer zakt.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Je vindt het nog steeds lastig om jezelf te uiten nu Mercurius nog steeds in retrograde staat in jouw sterrenbeeld. Hierdoor voel je meer rusteloosheid wat je stress oplevert die je helaas niet echt kan uiten. Tijd dus om afleiding te zoeken, bijvoorbeeld door eens te gaan sporten?

Astrologie in een modern jasje: een korte uitleg van Bedrock’s astroloog

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Het open stellen dat je vandaag makkelijker vindt, zorgt er ook voor dat je voor anderen bereikbaarder bent waardoor er mogelijk nieuwe kansen op je pad komen. Een goed moment dus om extra contact te zoeken met collega’s…

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Mars in Tweelingen zorgt voor een fijne boost voor je carrière nu je een beter beeld hebt van wat je graag wilt bereiken en hoe je daar komt. Tijd dus om wat extra werk te verzetten zodat het later zijn vruchten zal afwerpen.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Rustig aan doen is nog steeds niet jouw ding, maar de Kreeftenmaan maakt je er een stuk bewuster van dat je niet altijd op je tenen kan blijven lopen. Dat uurtje eerder werk en je telefoon uitzetten zal helpen om de onrust in je hoofd te verlichten.

De energie van de maan: zo werk je ermee

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De Kreeftenmaan maakt je vandaag nog een stukje bewuster van self-care die je toch best kan gebruiken. Tijd om beter voor jezelf te zorgen door alvast een nieuwe gewoonte te gaan starten, bijvoorbeeld door fruit in je tas te stoppen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Nu jij je gesterkt voelt in je emotionele connectie met anderen, merk je ook dat je creativiteit een stukje soepeler loopt. Tijd dus om de speelse Vissen te omarmen en te bedenken hoe je de liefde extra passie kan meegeven…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️