Malu Kirschbaum
Malu Kirschbaum Liefde & Seks 10 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Waarom elke vrouw dit seksspeeltje zou moeten hebben

Nog nooit eerder had ik zóveel goede verhalen gehoord over een seksspeeltje. Binnen 3 verschillende vriendinnengroepen was hij al ter sprake gekomen en ze raakten er maar niet over uitgepraat: de Satisfyer Pro 2. ‘Heb jij er nog geen?! Geef me je telefoon, ik ga hem nu voor jou bestellen! Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.’ Zodoende zat ik ineens thuis met een clitoris vibrator.

En niet zomaar eentje. De Satisfyer Pro 2 is uitgeroepen tot het beste seksspeeltje voor vrouwen in 2020, 2021 en (nu al) 2022.

Pulserende luchtdrukgolven

Volgens de fabrikant garandeert de Satisfyer Pro 2 explosieve sensaties dankzij zijn ‘innovatieve drukgolf stimulatie’. Dat betekent dat het speeltje gebruikmaakt van luchtdruk.

Dit stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. Hij heeft een zacht, siliconen mondje die de clitoris omhult en vervolgens zachtjes naar binnen zuigt.

Het speeltje heeft maar liefst 11 standen, zoadat je lekker kunt variëren én zou fluisterstil zijn.

De zielzuiger 3000

Nu ben ik niet zo van de seksspeeltjes. Geef mij maar gewoon seks. Liefst met een man, en als die niet in de buurt is, werken mijn vingers prima.

Ik heb dan ook weinig (of eigenlijk geen) ervaring met vibrators, maar was inmiddels wel nieuwsgierig geworden naar de ‘zielzuiger 3000’ zoals iemand hem noemde.

Moeite met klaarkomen? Deze positie zou een orgasme makkelijker maken

Hij heeft meer dan 3000 hartstochtelijke reviews op Easytoys, die lijken geschreven door stand-up comedians. “Mijn ziel heeft letterlijk mijn lichaam verlaten op stand 12,” schrijft een recensent. “De buren klaagden over een huilende hond maar dat was ik”.

Geen partner meer nodig

Iemand anders vraagt in een review of ze korting krijgt als haar vriend hem heeft weggegooid, omdat ze hem te vaak gebruikte. Weer iemand anders schrijft dat het een goed cadeau is als je veel van je vriendin houdt en haar oneindig veel orgasmes gunt.

Ook kwamen veel vrouwen erachter dat ze – met dank aan de Satisfyer Pro 2 – konden squirten. Hij geeft schijnbaar een heel intens gevoel, dat het meest in de buurt komt van orale seks. “Je hebt geen partner meer nodig!”

Eerste indrukken

De Satisfyer Pro 2 komt in een mooie en stijlvolle verpakking. Het doosje is ook vrij neutraal, dus als je om privé redenen niet wil dat iemand ziet dat het een vibrator is, kan je hem met een gerust hart bestellen.

Let’s get it on… Met jezelf

De kleur van de vibrator omschrijft zich het beste als rosé champagne en de vrouwelijke vorm zorgt ervoor dat ‘ie lekker in de hand ligt. Verder heeft ‘ie maar 3 knoppen: aan/uit, harder en zachter. Je hebt geen gebruiksaanwijzing nodig!

Moment van de waarheid

Ik begon heel rustig met standje 1. Aangezien ik nog nooit een dergelijke toy had gebruikt, moest ik echt even wennen en zoeken naar de juiste plek. Al gauw merkte ik dat standje 2 meer effect had. En 3 nóg meer.

‘OHHHHHHKAYYY’, hoorde ik mezelf zeggen. Na een minuut of 2 had ik het door. Dit ding wist wat ‘ie moest doen. Binnen no time was ik klaargekomen. Holy shit. Oké. Ik snapte de hype wel. Het was héél intens.

Het orgasme

Of het mijn lekkerste orgasme ooit was? Nee. Maar ik heb dan ook helemaal niet zo’n moeite met klaarkomen. Het after-effect duurde wel langer dan normaal. En ik kon het orgasme goed opbouwen, door van 2 naar 3 en uiteindelijk naar 4 te gaan.

The Sex Issue: hoe ‘edging’ je orgasme nog intenser kan maken

Hoger durfde ik hem niet te zetten, maar dat zal voor iedereen verschillen. En mocht het allemaal niet zo prettig voelen voor je clit, kun je hem altijd nog op je tepels zetten. Heerlijk voor als je in de mood wilt komen!

PS. Dit is geen #spon of #ad, maar een pure recensie om mensen te informeren, inspireren en motiveren tot meer zelfliefde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️