Josephine Kay
Josephine Kay | LinkedIn Listen 12 jun 2017

Bedrock’s geleide meditatie: tegen een middagdipje, deel 3 (15 minuten)

Zit je er niet meer zo lekker in gedurende de dag? No worries, dat middagdipje hebben we zo bestreden met een fijne, geleide meditatie van 15 minuten. Zo krijg je weer meer focus en kun je de rest van de dag met frisse moet voortzetten.

Breng met deze meditatie-oefening je aandacht naar je ademhaling, en voél echt je ademhaling.

Geleide meditatie van Chantal Soeters

Chantal is yogadocent en coach. Ze geeft inmiddels tien jaar yogales, bij onder andere Delight Yoga. Meditatie is voor haar een praktische manier om bewust te vertragen in deze drukke en snelle wereld. Chantal gelooft in de kracht van meditatie om je leven op een eenvoudige en praktische manier in positieve zin te veranderen. Een van de redenen dat Chantal meewerkt aan de Bedrock meditaties is omdat ze meditatie toegankelijk wil maken voor iedereen.

Meditatie is niet moeilijk of zweverig. Het helpt je om met aandacht en intentie in het leven te staan. Het brengt je terug tot de kern van wat je echt belangrijk vindt zodat je los kunt laten wat er niet toe doet.

Meer meditatie-oefeningen: Ontspan met Bedrock’s geleide meditaties

De Bedrock meditaties zijn bedoeld ter ontspanning en vormen geen vervanging voor medische of psychologische behandeling. Als je een geschiedenis van psychische aandoeningen hebt, raadpleeg dan eerst een arts of een andere professionele zorgverlener voordat je deelneemt aan de meditaties.

Dit betekent niet dat meditatie schadelijk voor je is, maar het kan soms best een heftig effect hebben. We vragen je daarom te stoppen wanneer je je oncomfortabel voelt, en niet te luisteren naar de meditaties onder invloed van alcohol of andere stoffen die je stemming kunnen veranderen.

Meditaties tegen een dipje

We hebben meerdere geleide meditaties om een middagdipje te bestrijden. De eerste geleide meditatie in de reeks duurt 5 minuten. Je kunt uitbreiden naar een geleide meditatie van 10 minuten en de laatste meditatie van 15 minuten (dat is deze meditatie.

Dit moet je weten over mediteren

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Bedrock’s geleide meditatie: tegen een middagdipje, deel 3 (15 minuten)
Sluiten