Redactie
Redactie Luistervoer 11 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Bedrock Meets… onze eigen Rosa & Lisanne over wat hen drijft en bewust leven

Soms ontmoet je van die mensen waarvan je denkt: wat maak jij de wereld mooi. Precies om die reden hebben we Bedrock Meets in het leven geblazen. Een podcastserie waarin Rosa & Lisanne mensen ontmoeten met een bijzonder verhaal. Er zijn namelijk zoveel mensen die op hun eigen manier de wereld een mooiere plek maken. Daar willen we graag alles over horen.

Maar deze aflevering doen we het even helemaal anders. Dit keer schuift er in Bedrock Meets geen externe gast aan in de podcaststudio, maar gaan BEDROCK’s Rosa en Lisanne zélf met de billen bloot.

Want wie zijn de podcasts-hosts van Bedrock Talks en Bedrock Meets eigenlijk? Wat drijft hen? Waarom doen zij wat ze doen? Wat heeft hen gebracht tot waar ze nu zijn? En hoe zien zij een ideale wereld voor zich?

Bedrock Talks met Rosa & Lisanne

Al bijna twee jaar lang interviewt het duo experts en gasten op het gebied van duurzaam, gezond en bewust leven voor de podcasts van Bedrock Magazine en die worden inmiddels maandelijks zo’n 12.000 keer geluisterd!  Hoog tijd om onszelf eens fatsoenlijk voor te stellen, dachten we zo.

In Bedrock’s concept Bedrock Meets worden de bijzondere verhalen van individuen naar voren gebracht. Persoonlijke verhalen van verschillende mensen die de wereld op hun manier een stukje mooier maken. Maar wat doen de Bedrockers eigenlijk zelf om de wereld een stukje mooier te maken?

Ze werken natuurlijk niet voor niets bij BEDROCK, waarbij alles draait om een bewust leven (zónder te streven naar perfectie). Hoe strugglen zijzelf met dingen als vliegschaamte, niet ten onder gaan aan prestatiedruk en al dat soort zaken?

Dit keer geen laagdrempelig interview met een expert of een ander inspirerend persoon, maar is het aan team Bedrock zélf om met de billen bloot te gaan!

Benieuwd naar het team achter BEDROCK’s podcast? Dan wil je deze aflevering zéker luisteren!

Luister Bedrock Meets

De vierde aflevering van Bedrock Meets luister je nu op Spotify en iTunes. Vond je het leuk om te luisteren? Laat dan een review achter en laat ons vooral weten wie je nog meer als gast terug zou willen horen!

Nog vragen voor ons? Contact ons dan via Instagram of stuur een mailtje naar [email protected]. Vinden we leuk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️